Erten Elektronik
Erten Elektronik
ÇOBAN ATEŞİ YAYLADAĞI’NDA YANACAK

ÇOBAN ATEŞİ YAYLADAĞI’NDA YANACAK

ABONE OL
11 Aralık 2023 20:35
ÇOBAN ATEŞİ YAYLADAĞI’NDA YANACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin farklı bölgelerine dağılarak başarılı çalışmalara imza atan Yayladağılılar Antakya merkezli çok sayıda şubeyi kapsayan dernek kurulması için harekete geçti.

Adeta bir çoban ateşini andıran hareket Mustafa Kemal Ağırtaş öncülüğünde gerçekleşecek. Antakya merkezli olarak kurulacak derneğin Hatay’ın tüm ilçelerinin yanı sıra ülkemizin ve ihtiyaç duyulması halinde diğer ülkelerdeki Yayladağılıların yoğun olduğu bölgelerde de şubeleşeceği öğrenildi.

Yayladağı Devrent Sosyal Tesislerinde bir araya gelen hemşeriler, özellikle deprem sonrası yaraları sarmak adına yardımlaşma ve dayanışmayı arttırmak için Türkiye geneline hitap ederek bir dernek kurma kararı aldı. Antakya merkezli kurulacak dernek tüm ilçelerde ve Türkiye geneli temsilciler oluşturmayı hedefliyor.

KADIN VE GENÇLİĞE DE AĞIRLIK VERİLECEK

Kurucu başkanlığını Mustafa Kemal Ağırtaş’ın yapacağı derneğin eğitim, kültür ve sanat ile yardımlaşma ve dayanışma alanında faaliyet göstereceği öğrenildi. Çeşitli meslek ve siyasi görüşlerin buluştuğu oluşumun, kadın ve gençlik yapılanmaları da kuracağı bildirildi. Yayladağılı vatandaşlardan büyük destek gören derneğe kayıt olmak için yüzlerce Yayladağılı vatandaşın projenin gerçeğe dönüşmesini beklediği kaydedildi.

En az 10 karakter gerekli