Erten Elektronik
Erten Elektronik
CUMHUR İTTİFAKI İSKENDERUN’DA KENETLENDİ

CUMHUR İTTİFAKI İSKENDERUN’DA KENETLENDİ

ABONE OL
2 Aralık 2023 11:54
CUMHUR İTTİFAKI İSKENDERUN’DA KENETLENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ve belediye başkanları yaşanan afetin izlerinin silinmeye çalışıldığı İskenderun’da kenetlendi.

AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Adem Yeşildal, Kemal Karahan, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun’da gün boyu incelemelerde bulundu. Heyet ilk olarak geçtiğimiz Pazartesi günü hizmete açılan İskenderun Acil Durum Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Ardından sel afetinin yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulunan heyet, son olarak kentte cansiperane şekilde çalışan ekiplerle akşam yemeğinde buluştu.

ÖZEL: İSKENDERUN’UMUZA HAYIRLI OLSUN

Milletvekili Abdulkadir Özel, “200 yataklı hastanemiz; 33 poliklinik, 36 yoğun bakım yatağı, 7 ameliyathane, 6 görüntüleme odası, 1 MR, 1 tomografi, 1 tam kapsamlı laboratuvar, 1 bronkoskopi, 1 endoskopi, 6 FTR, 3 onkoloji, 1 KVC merkezi ve 1 anjiografi ile hizmete girdi. İskenderun Acil Durum Hastanemizin yapılmasında Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyor, Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz. İskenderun’umuza hayırlı olsun” dedi. Milletvekili Özel, hastanede incelemelerde bulunan heyete, sağlık hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

TOSYALI: GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇABALAYAN EKİPLERE TEŞEKKÜR EDERİM

İnceleme ziyaretleriyle ilgili açıklamalarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da; “Milletvekillerimiz ve Kaymakamımız ile birlikte kısmi olarak hizmet vermeye başlayan İskenderun Acil Durum Hastanesi’nde incelemelerde bulunduk. 200 yataklı hastane; 33 poliklinik, 36 yoğun bakım yatağı, 7 ameliyathane, 6 görüntüleme odası, 1 MR, 1 tomografi, 1 tam kapsamlı laboratuvar, 1 bronkoskopi, 1 endoskopi, 6 FTR, 3 onkoloji, 1 KVC merkezi ve 1 anjiografi ile İskenderun Acil Durum Hastanemiz hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hatay Valimiz, Milletvekillerimiz ve Kaymakamımız ile birlikte kent genelinde esnaflarımızı tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Sahada çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdüren mesai arkadaşlarıma ve tüm Kamu Kurum kuruluşlarımıza teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik. Milletvekillerimiz ve Kaymakamımız ile birlikte geçtiğimiz günlerde yaşamış olduğumuz afette ülkemizin dört bir yanından gelerek bizlere destek olan gönüllülerimiz ile bir araya geldik. Kentimizde afetten etkilenen hemşehrilerimiz için sahada fedakarca gece gündüz demeden çalışan tüm Kamu Kurum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli