CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HATAY’A GELİYOR

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HATAY’A GELİYOR

ABONE OL
17 Nisan 2024 16:00
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HATAY’A GELİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Meclis grup toplantısında seçim başarısından dolayı Hatay’a ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı.

31 Mart’ta sandıktaki demokrasi sınavından başarıyla çıktıklarını belirten Erdoğan, “Ülkemiz aleyhine yürütülen onca kampanyaya rağmen demokrasimizin bir sandık sınavından başarıyla çıkmasını sağladık” dedi.

HATAY’DA AKLA ZİYAN YALANLAR SÖYLENDİ

Hatay’daki seçim başarısının önemine vurgu yapan Erdoğan; “Hatay’a özel bir parantez açmak durumundayım. Hatay depremlerden beri sürekli siyasi tartışmalara meze edilen şehrimiz oldu. Hatay’la aramızı bozmak için çok uğraştılar. Hatay üzerinden sosyal fay hatlarımızla oynamaya kalktılar. 31 Mart seçimleri ile Hatay bu kirli senaryolara karşı tavrını çok net bir şekilde ortaya koymuştur. YSK’nın baskı altına alınması dahil her yol denenmiş, “ölülere oy kullandırıldı” gibi akla ziyan pek çok yalan söylenmiştir. Ancak, YSK bu hezeyanlara karşı son noktayı koymuştur.” ifadelerine yer verdi. 

HATAY’I ZİYARET EDECEĞİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki günlerde Hatay’ı ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi. Erdoğan açıklamalarını; “Önümüzdeki dönemde şehrimizi ziyaret ederek Hataylı kardeşlerimize teşekkürlerimizi bizzat ifade edeceğiz” ifadeleri ile tamamladı.

En az 10 karakter gerekli