DAHA YEŞİL BİR HATAY İÇİN

DAHA YEŞİL BİR HATAY İÇİN

ABONE OL
11 Kasım 2022 16:50
DAHA YEŞİL BİR HATAY İÇİN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü “Türkiye Yüzyılı’na Nefes” kampanyası kapsamında İskenderun Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Kampüsü’nde fidanlar toprakla buluşturuldu.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiyürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İSTE Rektörü Prof.Dr. Tolga Depci, AK Parti ilçe başkanı Av. Abdülkerim Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, kamu kurum ve kuruluşlarının katıldığı etkinlikte herkes doğaya nefes vermek için odaklandı.

‘HATAY’A NEFES OLACAĞIZ’

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel konuşmasında, “Birazdan sadece burada değil, tüm şehirlerde eş zamanlı olarak beraber dikeceğimiz fidanlarla, inşallah geleceğe can verecek, dünyaya nefes olacağız. Böylece ormanlar bizim hem süsümüz, hem de gücümüz olmaya devam edecektir” dedi.

İSKENDERUN’DAN TÜRKİYE YÜZYILINA NEFES

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Sağlıklı bir toplumun, sağlıklı bir çevre oluşturmaktan geçtiği idrakiyle geleceğimizin teminatı evlatlarımıza zümrüt yeşili bir Türkiye bırakmak için gece gündüz durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlayışla; görevimiz ve ömrümüz boyunca bize hizmet eden doğaya, biz de hürmet göstermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, binlerce fidanı toprakla buluşturdu. Toprakla buluşan fidanlara can suyu verildi.

En az 10 karakter gerekli