“Dal ve Akgöl ailelerinin mutlu günü”

“Dal ve Akgöl ailelerinin mutlu günü”

ABONE OL
23 Ağustos 2021 15:02
“Dal ve Akgöl ailelerinin mutlu günü”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın köklü ve saygın ailelerinden olan Dal ve Akgöl aileleri evlatlarının mürüvvet heyecanını yaşadı. Sinan – Elif Akgöl’ün güzel kızı Hazal ile Mehmet(Merhum)- Arzu Dal’ın yakışıklı oğlu Şevket dillere destan bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Antakya Şehir Kulübü’nde gerçekleşen muhteşem düğün siyaset, sanat, spor ve iş dünyasını buluştururken düğüne AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve seçkin davetli topluluğu katıldı. Salonu dolduran konukların alkışları arasında sahneye gelen Hazal & Şevket çifti ilk dansları ile adeta izleyenleri büyülediler.

MUTLU GECE FOTOĞRAF KARELERİYLE ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

Düğün pastasını aile bireyleri ile birlikte kesen Hazal & Şevket çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken bu mutlu anlarında yanlarında oldukları için teşekkür ettikleri sevenleri ile geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler. Davetliler, çalan şarkılara gönüllerince eşlik ederek yöresel oyunlar oynadılar. Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün töreninin sonunda mutlu çift tebrikleri kabul etti. Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve Başkan İzzettin Yılmaz’da genç çifte mutluluklar dilediler.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli