Erten Elektronik
Erten Elektronik
DEMİRDÖVEN ‘LİDER ÜLKE, ENGELSİZ TÜRKİYE’ ETKİNLİĞİNDE

DEMİRDÖVEN ‘LİDER ÜLKE, ENGELSİZ TÜRKİYE’ ETKİNLİĞİNDE

ABONE OL
14 Mayıs 2024 15:45
DEMİRDÖVEN ‘LİDER ÜLKE, ENGELSİZ TÜRKİYE’ ETKİNLİĞİNDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Hatay Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Dilek Demirdöven, MHP Genel Merkezi’nde düzenlenen ‘Lider Ülke, Engelsiz Türkiye’ programına katıldı.

MHP Genel Merkezi Gün Sazak Konferans salonunda düzenlenen engelliler haftası etkinliğine, Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikaları’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından, ‘Engelliler Farkındalık Haftası’ kapsamında ‘Lider Ülke, Engelsiz Türkiye’ temalı etkinlik düzenlendi.  Etkinliğe; Kadın, aile ve sosyal hizmetler politikalarından sorumlu Ahmet Selim Yurdakul başkanlığında MHP genel başkan yardımcıları MYK üyelerinin yanı sıra, özel gereksinimli bireyler ve onların aileleri ile partililer katıldı.

DEMİRDÖVEN: PROGRAMI ANLAMLI HATIRALARLA NOKTALADIK

MHP Hatay KAÇEP Başkanı Dilek Demirdöven, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin himayelerinde ‘Lider Ülke, Engelsiz Türkiye’ işaretiyle çıktığımız yolda, özel bireylerimizle gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi çok anlamlı ve güzel anılarla tamamladık” dedi. KAÇEP Başkanı Dilek Demirdöven, “Bu vesile ile Dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu tabiatındaki sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren tüm annelerin Anneler Günü`nü kutluyor, hepsini saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum. Engelli bireyin yaşadığı sorunlar sadece kendisinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Bundan dolayı tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Empati kurup, onların yerine kendimizi koyduğumuz zaman, onların çektikleri sıkıntıları az da olsa anlayabiliriz. Her bireyin birer engelli adayı olduğunu unutmamalıyız. Bizler engelleri ortadan kaldırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Sadece bu özel haftada değil, her zaman umutlu ve geleceğe güvenle bakmalarını isteyerek; bütün engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftasını kutlarım” dedi.

En az 10 karakter gerekli