DEPREM YIKTI VALİ MASATLI AYAĞA KALDIRIYOR

DEPREM YIKTI VALİ MASATLI AYAĞA KALDIRIYOR

ABONE OL
28 Mart 2024 18:39
DEPREM YIKTI VALİ MASATLI AYAĞA KALDIRIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

6 Şubat deprem felaketinde büyük zarar gören Antakya’da ulaşım altyapısı Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın talimatları ve sıkı takibi ile bakıma alındı.

Hatay’da deprem felaketinde önce koordinatör Vali olarak kente gelen ve cansiperane mücadelesi ile kent halkının takdirini kazanan Vali Masatlı, ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleriyle kente atandı. Kentte konut yapımı, sosyal yardımların dağıtımı, okullar, sağlık kurumları gibi çok sayıda yatırım ile gece gündüz demeden ilgilenen Vali Masatlı, Hatay’ın ayağa kalkması için mesai mevhumu dinlemeden çalışıyor.

VALİ MASATLI TALİMATI VERDİ, KAYMAKAM AKTAŞ TAKİP EDİYOR

Antakya’da vatandaşları en çok zorlayan konuların başında gelen yolların kirliliği konusunda istekleri dikkate alan Vali Masatlı, yolların temizliği ve düzeninin sağlanması konusunda YİKOB’da önemli görevler üstlenen Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş’a görevi verdi. Akdaş’ın koordinesinde depremle birlikte hayatın adeta durduğu Antakya’da depremin izlerinin silinmesi ve hayatın yeniden normale dönmesi için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yollarda başlatılan bakım çalışmaları ile enkaz atıkları başta olmak üzere tüm çöpler temizlenirken, çukur ve çamurla kaplı yollar üzerleri kaplanarak ulaşıma daha elverişli hale getirildi.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Antakyalı vatandaşlar, kentin tüm sorunlarıyla ilgilenen, son olarak da yollarla ilgili istekleri dikkate alarak sorunu çözen Hatay’ın başarılı Valisi Mustafa Masatlı’ya teşekkürlerini sundular. Hatay’ın ayağa kalkışının başlıca mimarı olduğunu belirttikleri Vali Masatlı’nın Hatay için çok büyük önem arz ettiğini kaydeden vatandaşlar, özellikle kentin yeniden ayağa kalkışının hızlanmasında yol sorununun çözümünün çok büyük öneme sahip olduğunu kaydettiler.

En az 10 karakter gerekli