Erten Elektronik
Erten Elektronik
DEPREMİN YIKTIĞI ANTAKYA’YI BAŞKAN YILMAZ ONARIYOR

DEPREMİN YIKTIĞI ANTAKYA’YI BAŞKAN YILMAZ ONARIYOR

ABONE OL
19 Haziran 2023 09:50
DEPREMİN YIKTIĞI ANTAKYA’YI BAŞKAN YILMAZ ONARIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deprem felaketi ile sarsılan ve %80’i yerle bir olan Antakya’da sürecin başından bu yana sahadan ayrılmayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, çalışmalarıyla herkesin takdirini kazandı.

Çamur at izi kalsın misali, 4 aydan bu yana yapılan çalışmalar göz ardı edilerek yapılan basit haberleri eleştirmeye dahi vakit olmadığını belirten Başkan Yılmaz, bu süreçte önceliğin el birliğiyle vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması olduğunu belirterek, bir kez daha kalplere girmeyi başardı. 6 Şubat asrın felaketinin ardından kısa süre içerisinde durum tespiti yapan Başkan Yılmaz, kayıplarına rağmen, önce vatandaşım diyerek belediyenin tüm imkanlarını seferber etti. Arama kurtarma çalışmalarının ardından depremzede vatandaşlara gıda, su gibi asli ihtiyaçların temini için kolları sıvayan Başkan Yılmaz, depremlerin hiç kesilmediği ve günlerce devam ettiği kentte tüm bölgelere yardım ulaştırma çabası içine girdi.

95 MAHALLEYE EKİP GÖNDERİLDİ

Kentteki durumun tespiti ve ihtiyaçların belirlenmesi amacıyla kentteki tüm mahallelere ekiplerini gönderen Başkan Yılmaz, belirlenen ihtiyaçların temin edilmesi, il dışından gelen yardımların da koordineli şekilde kente dağıtılması sürecinde de ekipleri bizzat yönlendirerek, zor dönemde ekiplerini yalnız bırakmadı.

YOL ARKADAŞINI KAYBETTİ, AMA VATANDAŞA HİZMETİ TERK ETMEDİ

Antakya Belediye Başkanlığı sürecinin başından bu yana her daim yanında olan yol arkadaşı Belediye Başkan Yardımcısı merhum Orhan Mursaloğlu’nu kaybetmesine rağmen, Başkan Yılmaz, acısını kısa süre içerisinde kalbine gömerek vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaların başına geçti. Vatandaşa hizmeti bir an bile terk etmeyen Başkan İzzettin Yılmaz, 4 ayı aşkın süredir sahadan ayrılmayarak vatandaşların her ihtiyacında yanında olmayı başardı. Kurulan çadırkentlerde her gün vatandaşları ziyaret eden Başkan Yılmaz, istekleri not ederek tedarik edilmesi için gerekli talimatları verdi ve depremzede vatandaşların rahatı için tüm imkanları sahaya seferber etti. Çalışma temposu ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Başkan İzzettin Yılmaz, ilk günden bu yana sahada yer alarak örnek bir başkanlık sergiledi.

POLEMİKLER KİMSEYE FAYDA VERMEZ, ÖNCELİK VATANDAŞIN TALEBİ

Başkan Yılmaz, kendisi hakkında yapılan asılsız haberlere en iyi cevabın Antakya Belediyesi’nin 4 ayda yaptığı çalışmalar olduğunu belirterek, deprem bölgesinde bu tür söylemlerin kimseye fayda getirmeyeceğini, önceliklerin vatandaşların ihtiyaçlarının el birliğiyle karşılanması olduğunu da sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli