DESTAN AKADEMİ’DEN BAŞARILI GAZETECİLERE PLAKET

DESTAN AKADEMİ’DEN BAŞARILI GAZETECİLERE PLAKET

ABONE OL
21 Aralık 2022 16:45
DESTAN AKADEMİ’DEN BAŞARILI GAZETECİLERE PLAKET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da eğitim hizmetleri veren “Destan Akademi Kurumları” 1’inci Medya Günleri etkinlikleri kapsamında verdiği ödüllere Hatay Basın Cemiyeti damga vurdu.

Cemiyetimiz üyesi çok sayıda basın mensubu ödüle layık görüldü.

Antakya Nora Kafe’de düzenlenen programda konuşan Destan Akademi Kurucusu İsmail Genç, medya sektörünün başarılı isimleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Destan Akademi olarak medyanın gücünü bildiklerini ve emek veren basın mensuplarına değer verdiklerini kaydeden İsmail Genç, “Destan Akademi Kurumları olarak ilkini gerçekleştirdiğimiz medya günleri etkinliğimizi geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz. Burada birbirinden değerli medya mensubu arkadaşları, duayen isimleri ve usta kalemleri ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bizleri kırmayıp geldiğiniz için teşekkür eder, kariyerinizde başarılar dileriz” diye konuştu.

Etkinlikte yer alan medya mensupları ise verilen plaket ve nazik davetlerinde dolayı Destan Akademi Kurumları’na teşekkür ettiler.

Gerçekleşen medya günleri etkinliği, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu. Hatay Basın Cemiyeti Başkanı Hikmet Otuzbir, cemiyet üyesi basın mensuplarını elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı.

En az 10 karakter gerekli