DEVA GÖNÜLLÜLERİ HATAY’DA BULUŞTU

DEVA GÖNÜLLÜLERİ HATAY’DA BULUŞTU

ABONE OL
7 Ocak 2023 21:48
DEVA GÖNÜLLÜLERİ HATAY’DA BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Hatay İl Başkanlığı yöneticileri, teşkilatı ve gönüllüleri bir araya gelerek 2023 yılı ilk buluşmasını gerçekleştirdi.


Hatay İl Başkanlığı binasında gerçekleşen programa DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin, İl Başkanı İlker Eker, Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli, Kırıkhan İlçe Başkanı Ahmet Esin, Hassa İlçe Başkanı Zekeriya Aşık, Yayladağı İlçe Başkanı Murat İnal, il ve ilçe yöneticileri, teşkilat üyeleri ve DEVA gönüllüleri katılım sağladı.


EKER: “TÜRKİYE’NİN ‘DEVA’YA İHTİYACI VAR”
Cumhuriyetin 100. Yılını vurgulayarak sözlerine başlayan DEVA Partisi Hatay İl Başkanı Eker, “İlelebet payidar kalacak cumhuriyetimizin 100 yılını kutlamak bize nasip oldu. Bu yıl gerçekleşecek seçimden sonra ülkemiz, değişim, dönüşüm, demokrasi ve atılım yılına girecektir. Hayırlı uğurlu olsun. 2020 yılından birkaç kişi ile temelini ettiğimiz Hatay İl Başkanlığımızın 2023 yılında böyle geniş bir aile olduğunu görmek bizim için büyük bir mutluluk. Türkiye’nin ‘DEVA’ya ihtiyacı var” dedi.


ERGİN: “YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE İNŞA ETMENİN SEVDASIDIR BU”
Bir dönem Adalet Bakanlığı görevini yürüten, aktif olarak DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat İşleri Başkanlığı görevinde bulunan Sadullah Ergin, “Hem gelecek seçimlerdeki hazırlıklarımızı gözden geçirmek hem de teşkilatımızın içerisindeki dinamizmi bilemek ve geleceğe güvenle yürümek için bugün partililerimizle birlikte olmaktan onur duyuyorum. Bu çatı altında bulunan insanların günümüze yönelik bir menfaati yok. Muhalefet olmamıza rağmen insanlar burayı dolduruyorsa, bizimle yol yürümek istiyorlarsa biliniz ki aramızda bulunan gençlere, miniklere gelecke inşa etmek için buradalar. Yaşanabilir bir Türkiye inşa etmenin sevdasıdır bu” dedi.


“HEYECANLA KOLLARI SIVADIK, ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”
AK Parti iktidarını hedef alan açıklamalarda bulunan Ergin, “20 senelik bir iktidarın sonunda bu ülkenin gençleri sığınabilecek, çalışabilecek, kendilerine yuva kurabilecek başka ülke aramak zorunda kalıyorlar. Bu hepimiz için büyük bir mahcubiyet. DEVA Partisi bu mahcubiyeti ortadan kaldırmak için kuruldu ve Allah’ın izniyle 4 ay sonra yapılacak seçimlerde ülkeyi yeni bir geleceğe taşımanın heyecanıyla kolları sıvadık, çalışmaya başladık” ifadelerini kullandı.


“YOL HARİTASINI VATANDAŞIMIZLA PAYLAŞACAĞIZ”
Ergin, şu ifadelerle sözlerini sürdürdü:
“Bugün itibariyle planlamış olduğumuz 22 eylem planının 21’ini kamuoyuyla paylaştık. Önümüzdeki hafta son eylem planımızı da açıklayıp, Türkiye’nin yeniden ayağa kalkması için, bugüne kadar yapılan yanlışlar sonucunda fakirleşen, adaletten ve diplomasiden uzaklaşan, geleceğe dönük umutlarımızı karartan bu süreçten sonra Türkiye ayağa nasıl kalkacağının yol haritasını vatandaşımızla paylaşacağız.”
Ergin’in konuşmasının ardından tatlı ikramında bulunuldu ve yeni üyelerin rozetleri takıldı.

En az 10 karakter gerekli