DEVA PARTİLİ KAVAF: “ŞU ANDA TIKANMIŞLIK HALİ VAR”

DEVA PARTİLİ KAVAF: “ŞU ANDA TIKANMIŞLIK HALİ VAR”

ABONE OL
28 Ocak 2023 15:50
DEVA PARTİLİ KAVAF: “ŞU ANDA TIKANMIŞLIK HALİ VAR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Sosyal Politikalar Başkanı ve Devlet eski Bakanı Selma Aliye Kavaf, Hatay İl Başkanlığı binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.


Kavaf, yoğun bir saha temposu içinde çalıştıklarını ve iktidara talip olduklarını dile getirdi. Hatay İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen programa İl Başkanı İlker Eker, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetiminin yanı sıra Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı Nazlı Seda Vural, Kurucular Kurulu Üyesi İbrahim Gezer, Deva gönüllüleri ve basın mensupları katıldı.
“YOĞUN BİR SAHA PROGRAMI YÜRÜTÜYORUZ”
Programda konuşan Devlet eski Bakanı ve DEVA Partisi Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, “Kurulduğu günden bu yana partimizi bütün Türkiye’de politikalarımızla ve kadrolarımızla tanıştırmak üzere yoğun bir saha programı yürütüyoruz. Siyaset, sahada insanlara dokunarak yapılması gereken bir iş. Sıkmadığınız el görmediğiniz göz sizin değildir. İnsanlarla duygusal iletişim kurabilmek için güvenlerini kazanmamız gerekiyor saha çalışmalarımızı bu çerçevede yürütüyoruz” dedi.


“İKTİDARA TALİBİZ”
Türkiye’de büyük bir yönetilmeme sorunu olduğunu savunan Kavaf, “Ülkenin bütün problemleri ertelenmiş, çözümsüz bir noktaya gelmiş ve tıkanmış durumda. En küçük adımı bile atma noktasında bir tek kişinin kararı söz konusu olduğunda 85 milyonluk büyük bir ülkeyi yönetemezsiniz sistem tıkanır ve şuanda bir tıkanmışlık hali var. Deva partisi, siyaset alanın daraldığı ve sistemin tıkandığı bu zeminde, tıkanıklığı aşmak için kurulmuş bir partidir”
“22 EYLEM PLANI HAZIRLADIK”
Kavaf, şu ifadelerle sözlerini sürdürdü: “Bu çerçevede iktidara talibiz, iddialıyız ve iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren bu ülkenin kaybedecek zamanın olmadığını biliyoruz. Bu nedenle pek çok konuda 22 eylem planımızı hazırladık. İktidara geldiğimiz ilk 90 dakika, 90 gün ve 365 günde neler yapacağımızı bu eylem planlarımızda deklare ettik.”

En az 10 karakter gerekli