“Deviren ailesinin yaslı günü”

“Deviren ailesinin yaslı günü”

ABONE OL
16 Haziran 2022 20:35
“Deviren ailesinin yaslı günü”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın sevilen ailelerinden Deviren ailesinin hayatını kaybeden bireyi İsmail Deviren dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Semerciler Çarşısı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanvekili Mehmet Deviren’in (Komando) kardeşi olan merhum İsmail Deviren’in cenazesi Mezarlık Kompleksinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları arasında Antakya Asri Mezarlığındaki aile mezarlığına defnedildi.

SEVENLERİ CENAZE TÖRENİNDE YASA BOĞULDU

Genç yaşta hayatını kaybederek sevenlerini üzüntüye boğan merhum İsmail Deviren’in yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fedai Yücedal, Antakya Belediye Başkan Vekili Ömer Gürbüz, Deva Partisi İl ve İlçe Yöneticileri, Ayakkabıcılar Odası başkanı Doğan Aydın ve Yönetim kurulu üyeleri, STK başkanları, kurum müdürleri, taraftar grubu yöneticileri, gazeteciler, akraba ve sevenleri katılarak Deviren ailesinin acısına ortak oldular. Merhum İsmail Deviren için taziyenin 75. Yıl Bulvarı itfaiye kavşağında bulunan evi önünde kurulacak cenaze çadırında alınacağı bilgisi verildi.

Hatay Büyükşehir Gazetesi yayın grubu olarak merhum İsmail Deviren’e Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli