DEVLETİMİZİN TERÖRLE MÜCADELESİ!

DEVLETİMİZİN TERÖRLE MÜCADELESİ!

ABONE OL
24 Şubat 2021 10:54
DEVLETİMİZİN TERÖRLE MÜCADELESİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki; Türkiye devletinin ve yetkililerinin Terörle mücadelesini ayakta alkışlıyorum.. Başarılarının devamını diliyorum.
Son yarım asrın, hem masada hem de sahada kritik en önemli merhaleleri yaşandığına şahitlik yapıyoruz.
Devletimizin, yetkililerimizin havada, karada, denizde sürdürdükleri kararlılıkla ve tabii ki diplomasi alanındaki zorlu Mücadele’nin şahsım ve milletine, askerine, polisine, devletine güvenenler olarak, zaferle neticeleneceğine inananlardanım.
Yakın zamanda #Gara ‘da 13 şehitlerimizin acısı devam etmektedir maalesef. Tüm vatanı ve değerleri için gerektiğinde canını veren tüm yiğitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Güvenlik kuvvetlerimizin, devletimizin yöneticilerinin samimiyetle öteden beri her tür legal yöntemi kullanarak, rehin alınmış vatandaşlarımızı kurtarmak adına girişimlerini, kalleşçe, acımasızca yok sayarak, işkenceye tabi tutarak katleden PKK başta olmak üzere, destekçisi siyasi partiyi ve söylemleriyle dolaylı dolaysız tüm siyasi partileri vb. şiddetle kınıyorum.
İç politikada muhalefetin, devlet aklının ve Türkiye’mizin geleceğine yönelik verilen yapılan doğru hamlelerin yanında durmayışı maalesef bizleri ayrıca üzmektedir.
Böyle zamanlarda siyaset üstü milli bir refleksle her halükarda devletin yanında durulması gerekirken… Üslubun, söylemlerin terör odaklarının diliyle olması, onların ağzından konuşulması biz Türkiye Cumhuriyeti’nin, gönül coğrafyasının evlatlarını hakikaten çok üzmekte, kırmakta ve incitmektedir.
Zira bu bir milli meseledir, bir Beka meselesidir.
Tabii ki toplumun geneline baktığımızda terörle mücadele konusunda bir birlik ve dayanışma ruhunun görülmesi, içeride ve dışarıda her daim tetikte bekleyen şer odaklarının işini zorlaştıracağına ve kalplerine bir korku gireceğinden hiç şüpheniz olmasın.
Batı dünyasından, ABD’den zaten ciddi bir tepki gelmiyor ve biz buna haliyle şaşırıyoruz, aslında pek şaşırmıyoruz ama! Çünkü onlar uzun yıllar terör örgütlerini besleyip büyüten, kollayan, himaye eden aynı çevreler olduğunu hepimiz biliyoruz. Etrafımızda çöreklenen yüzümüze gelince gülücükler dağıtan, Rusya, İran’ı, Birleşmiş Arap Emirlikleri, Avrupası, ABD’si ve sair… Yani karşımızdaki şer cephesi, hem bölgesel hem de küresel ölçekte Türkiye düşmanlığını her zeminde dillendirmeye, fitne fesatlarını maalesef devam etmektedirler..
Türkiye son yıllarda istihbaratta ve güvenlik anlamında çok büyük başarılara imza atmıştır. Tabiri caizse ölümcül terör örgütlerinin belini kırmıştır. Artık rahat eylem yapamaz hale gelmişlerdir. Zaten bunu yapamadıkları içindir ki; bu tarz gayri insani, zalimane, insanlık dışı hal ve hareketlerde bulunmaya devam etmektedirler.
Türkiye Devleti takdire şayan şanlı Güvenlik güçleri marifetiyle terör örgütlerin içerisindeki elebaşlarını, beyin adamları ele geçirerek ya hukuki anlamda cezalandırılarak ya da operasyonlarda öldürülmektedirler.
Hülasa; Türkiye’nin maruz kaldığı muameleler kirli bir savaşın ta kendisidir. Zira bu bölgede Sadece PKK terör örgütü değil, deaş, fetö vb.. birçok terör örgütleri de bir yerlerden beslenerek, bir yerlerden lojistik destek alarak sevk ve idare olunmaktadırlar.
Türkiye Devleti mevcut yönetimi ile göstermiş olduğu askeri başarısını, mücadelesini sahada sağladığı gibi, inanıyorum ki; siyasi ve diplomatik başarılarıyla pekiştirerek, dişe diş mücadele ederek, hak ve hukuk çerçevesinde, aziz milletimizden aldığı maddi manevi destekle tüm problemleri kökünden çözebileceğine olan inancım tamdır. Hürmet ve dua ile..

En az 10 karakter gerekli