Erten Elektronik
Erten Elektronik
DOĞRU: KENTİNE, REFAH’A, OYUNA SAHİP ÇIK ANTAKYA!

DOĞRU: KENTİNE, REFAH’A, OYUNA SAHİP ÇIK ANTAKYA!

ABONE OL
1 Şubat 2024 18:03
DOĞRU: KENTİNE, REFAH’A, OYUNA SAHİP ÇIK ANTAKYA!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru Antakyalı vatandaşlara seslenerek kentlerine ve oylarına sahip çıkmalarını istedi.

31 Mart’ta Antakya ve Hatay başta olmak üzere tüm Türkiye’deki 80 milyon vatandaşı doğrudan ilgilendirecek kritik bir seçim gerçekleşeceğini belirten Doğru, 31 Mart’ta verilecek kararın kentlerin 5 yılını etkileyeceğini belirterek kentlerin ortaya vizyon koyan isimlere emanet edilmesinin önemli olduğunu belirtti.

“HEDEFİMİZ ‘DOĞRU’ BELEDİYECİLİK”

Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın riyasetinde İl Başkanı Galip Altınöz ile birlikte Antakya’yı karış karış gezdiğini ve kendisine gösterilen ilgiden gayet memnun olduğunu belirten Doğru, Antakyalı vatandaşların doğru belediyecilik özlemi içinde olduğunu, tek hedeflerinin kenti doğru projelerle buluşturarak Antakya’nın refahını arttırmak olduğunu belirtti. Antakya’nın ihtiyaçlarının ve vatandaşların beklentilerinin farkında olduğunu belirten Doğru, bu yönde vatandaş odaklı olarak uzun zamandan bu yana proje geliştirdiklerini kaydetti.

VATANDAŞLARDAN ŞABAN DOĞRU’YA TAM DESTEK

Antakya’da tüm mahalleleri kapı kapı gezen Şaban Doğru, her gittiği adresten tam destekle ayrılıyor. 31 Mart’a dek durmaksızın çalışacaklarını ve Antakya için projelerini vatandaşlara aktaracaklarını kaydeden Doğru, Antakyalıların özlemini kurduğu kenti Yeniden Refah vizyonu ile hayata geçirme kararlılığında olduklarını kaydetti. Tüm vatandaşların sıkıntılarının, istek ve beklentilerinin daha güzel bir şehir olduğunu belirten Doğru, kendisine olan desteğin her geçen gün daha da artmasından çok memnun olduğunu ifade etti. Antakya’yı Antakyalılarla elele yöneteceklerini ifadelerine ekleyen Doğru, 31 Mart’ta tüm vatandaşlardan destek beklediğini kaydederek, Antakyalılara kentlerine ve oylarına sahip çıkmaları konusunda uyarıda bulundu.

En az 10 karakter gerekli