DYP Hatay’da “Niyazi Öztürk” ile yeniden

DYP Hatay’da “Niyazi Öztürk” ile yeniden

ABONE OL
5 Aralık 2022 21:47
DYP Hatay’da “Niyazi Öztürk” ile yeniden
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Adalet Partisi’nin devamı olarak 1983 yılında kurulan Doğruyol Partisi Hatay İl Kongresi’nde mevcut başkan Niyazi Öztürk yeniden il başkanlığına seçildi.


Antakya Narlıca Mahallesi’nde bulunan bir salonda gerçekleşen kongreye DYP Genel Başkanı Av. Çetin Özaçıkgöz, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şasi, ilçe başkanları ve partili vatandaşlar katıldı. Kongrede tek aday olan mevcut başkan Niyazi Öztürk, güven tazeleyerek yeniden il başkanlığına seçildi.


BAŞKAN ÖZTÜRK: DYP BAYRAĞINI HATAY’DA DALGALANDIRACAĞIZ


DYP Hatay İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Niyazi Öztürk, Hatay’da DYP bayrağını dalgalandırmak için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.
Hatay’da ilçe örgütlenmelerine devam ettiklerini kaydeden Öztürk, Hatay’a gelen Genel Başkan Özaçıkgöz’e ve genel başkan yardımcısı Şasi’ye teşekkür etti. Yeniden kalkınmaya ve büyümeye başlayan Doğru Yol Partisinin daha önce olduğu gibi hedef kitlesine adım-adım ilerleyeceğini ifade eden İl Başkanı Öztürk, Doğru Yol Partisi’nin eskiye dayanağı olan köklü bir parti olduğunu ve hedeflerine ulaşabilecek potansiyele sahip olduğunu belirtti. Kongreye katılan başta DYP Genel Başkanı Av. Çetin Özaçıkgöz olmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şasi, ilçe başkanları ve vatandaşlara teşekkür eden Öztürk, kongrenin Hatay’a, partiye ve Türkiye’ye hayırlı olması temennilerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli