DYP HATAY’DAN BAŞKAN ÖNTÜRK’E ZİYARET

DYP HATAY’DAN BAŞKAN ÖNTÜRK’E ZİYARET

ABONE OL
20 Nisan 2024 11:19
DYP HATAY’DAN BAŞKAN ÖNTÜRK’E ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk siyasetinin kıratı Doğruyol Partisi’nin Hatay İl Başkanı Niyazi Öztürk ve yönetimi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü ziyaret etti.

Ziyarette Öztürk’e TAY Aşireti Önderi Mustafa Karavapur, aşiret mensupları, geçmiş dönem Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter ve İdris İşçan, Reyhanlı’dan gelen meclis üyeleri de eşlik etti. 

31 Mart’ta gerçekleşen seçim ile başkan seçilen ve Hatay’ı ayağa kaldıracak iddialı projeleriyle dikkat çeken Öntürk’ü seçim zaferinden dolayı kutlayan Başkan Öztürk, teşkilat olarak Öntürk’ün yanında olduklarını açıkladı. Ziyaret vesilesiyle kısa bir konuşma yapan Öztürk; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e seçim zaferinden dolayı tebriklerimi iletiyor, çıktığı bu zor görevde daima destek olduğumuzu iletiyorum. Hatay için taş üstüne taş koyan herkes bizim anlayışımıza göre baş üstündedir. İnşallah Hatay’ımızı kısa süre içinde eskisinden daha güzel bir şekilde göreceğiz. Kabullerinden dolayı Başkan Öntürk’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

HBB Başkanı Mehmet Öntürk de ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Doğruyol Partisi Hatay İl Başkanı Niyazi Öztürk’e ve yönetimine teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli