Efsane Yayladağı’nda gençlerle buluştu

Efsane Yayladağı’nda gençlerle buluştu

ABONE OL
27 Aralık 2022 11:34
Efsane Yayladağı’nda gençlerle buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2022 Dünya Kupası Şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı’nın Teknik Direktörü Osman Çakmak,  Yayladağı’nda öğrenci ve sporcularla bir araya geldi.

Yayladağı Belediyesi’nce kültür merkezinde düzenlenen “Gençlerle Söyleşi” programında öğrencilere futbolculuk ve milli takıma seçilme serüveninden bahseden Çakmak, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

ÇAKMAK: SİZİN BAŞARAMAYACAĞINIZ BİR ŞEY YOK

Başarmak için inanmanın önemini vurgulayan Çakmak, son kazandıkları dünya kupasıyla ilgili “Çok büyük emeklerle bu kupayı kazandık. Sizler de inanç ile azim ile çalışmaya devam etmelisiniz. Hiç bozmayın moralinizi.

Derslerinizi çalışırsanız, öğretmenlerinizi, anne babalarınızı dinlerseniz sizlerin de başaramayacağı şey yoktur” dedi. Ay-yıldızlı formayla dünya kupası kazandıkları için gururlu olduklarını belirten Çakmak, “Ailem, öğretmenlerim bana hep şunu söylerdi; ‘Ülkene, vatana, millete hayırlı bir evlat olasın.’ Çok şükür bunu başardık” diye konuştu.

ÇELİK VE YALÇIN, ÇAKMAK’A TEŞEKKÜR ETTİ

Seminere katılan Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Ampute Milli Takımı’nın başarısını gururla izlediklerini ifade etti.

Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe de bu mücadele ve azmin gençlere örnek olmasını temenni ederek bundan sonraki şampiyonalar için Çakmak’a ve milli takıma başarılar diledi. Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ise azim ve inançlarıyla Türkiye’ye dünya kupasını getiren Ampute Milli Takımı Teknik Direktörü Çakmak’ı ilçede ağırladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

OSMAN ÇAKMAK FORMA İMZALADI

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Çakmak, forma imzaladı. Program sonunda Yayladağıspor Kulübü tarafından Çakmak’a takımın forması hediye edildi.

En az 10 karakter gerekli