Eğitime adanmış bir ömür: “Kemal Gülistan”

Eğitime adanmış bir ömür: “Kemal Gülistan”

ABONE OL
21 Aralık 2022 16:57
Eğitime adanmış bir ömür: “Kemal Gülistan”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne’de eğitimin her geçen gün daha da iyiye gitmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren eğitim sevdalısı müdür Kemal Gülistan eğitime ömrünü adamasıyla takdir topluyor.

İlçede eğitimin kalitesinin artması amacıyla yaptığı çalışmaların yanı sıra sosyal ve sportif çalışmalara da büyük önem veren Gülistan, tek tek dolaştığı okulların tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Gülistan, deneyimli yardımcı kadrosuyla ilçede gezmedik okul bırakmayarak Defne’de eğitimin sorunsuz şekilde sürmesi için elinden gelen çabayı sarf ediyor.

OKULLARA ZİYARETLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ”Okulumda Kanpanya Var, Sen de Umut Ol” Kan Bağışı kampanyasına katıldı. Hatay Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kızılay Hatay Şubesinin düzenlediği ”Okulumda ”Kan”panya Var, Sen de Umut Ol.” Kan bağışı kampanyası Turunçlu Şehit Hakan Üçyıldız İlkokulu/Ortaokulu ve Çekmece Yulmaz Nurlu İlkokulu/Ortaokulundaki Kızılay Geçici Kan Merkezinde yapıldı. Kan bağışı kampanyası programına İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Öztürk, Mustafa Karasu, Şube Müdürleri, hayırsever Yılmaz Nurlu, Okul Müdürleri, Kızılay Gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı. Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan Aşağı Okçular Mahallesinde bulunan Eren Küçükkaya Anaokulu, Aşağıokçular İlkokulu ve Muhtar Ahmet Yiğitoğlu Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret esnasında Okul Müdürlerinden okulların genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı. Öğretmenlerle ve öğrencilerle de sohbet ederek isteklerini dinleyen Müdür Gülistan idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi. Gülistan Orhanlı İlkokulu Anasınıfının Kermes etkinliğine katıldı. Orhanlı İlkokulu idarecileri, öğretmenleri ve okul aile birliği tarafından düzenlenen kermes etkinliğine Gülistan, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Müdür Gülistan kermese katkı sağlayan herkese teşekkür ederek başarılar diledi. Defne Kaymakamı Kadir Okatan Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ile birlikte Yeniçağ İlkokulunu ve Yeniçağ Ortaokulunu ziyaret etti. Ziyaret esnasında Okul Müdürlerinden okulların genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alan, Öğretmenlerle ve öğrencilerle de sohbet ederek isteklerini dinleyen Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürü okul idarecilerine, öğretmenlere ve öğrencilere başarılar dilediler.

GÜLİSTAN HALK EĞİTİM KURSLARINI ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan Halk Eğitim Merkezi kurslarını ziyaret etti. Gülistan Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kursları ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret esnasında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfettin Keleş’ten yapılan çalışmalar ve kurslarla ilgili bilgiler aldı. Kursiyerlerle ve öğretmenlerle de sohbet ederek onların isteklerini dinleyen Müdür Gülistan idarecilere, öğretmenlere ve kursiyerlere başarılar diledi.

OKULUMDA ”KAN”PANYA VAR, SEN DE UMUT OL” KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ”Okulumda ”Kan”panya Var, Sen de Umut Ol” Kan Bağışı kampanyasına katıldı. Hatay Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kızılay Hatay Şubesinin düzenlediği ”Okulumda ”Kan”panya Var, Sen de Umut Ol.” Kan bağışı kampanyası Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulunda kurulan Kızılay Geçici Kan Merkezinde yapıldı. Kan bağışı kampanyası programına İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Öztürk, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ümit Edremitli, İl Milli Eğitim Şube Müdürlü Mahmut Sabah, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Doğan, Okul Müdürleri, öğretmenler, Kızılay Gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı.

GÜLİSTAN ORTAOKUL VOLEYBOL İL ŞAMPİYONUNA DESTEK VERDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Voleybol Hatay İl Final Maçlarını izledi. İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ile birlikte Defne Harbiye Esenbulak Ortaokulu ile Samandağ Uzunbağ Ortaokulu Yıldız Kızlar ve Defne Koçören Cemalettin Tınaztepe Ortaokulu ile Defne Şehit Hakan Üçyıldız Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol takımları arasında oynanan Hatay İl Final Maçlarını izledi. Final Maçlarını kazanarak Hatay Şampiyonu olan Defne Harbiye Esenbulak Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı ve Defne Koçören Cemalettin Tınaztepe Yıldız Erkek Voleybol Takımlarının ve İkinci olan Samandağ Uzunbağ Yıldız Kız Voleybol takımı ile Defne Şehit Hakan Üçyıldız Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol takımlarının kupaları İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan tarafından verildi. Müdürler Öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Defne’de yapılacak çok iş, gidilecek çok yol var şiarıyla çalışmalarına devam ediyor.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli