Erten Elektronik
Erten Elektronik
ERTEN ELEKTRONİK AİLESİ ÇINARINI KAYBETTİ

ERTEN ELEKTRONİK AİLESİ ÇINARINI KAYBETTİ

ABONE OL
4 Ekim 2023 23:05
ERTEN ELEKTRONİK AİLESİ ÇINARINI KAYBETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın köklü, saygın ve sevilen ailelerinden Çetindağ ailesinin kıymetli büyüğü Erten Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uğur Çetindağ dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz gün hayata gözlerini yumarak sevenlerini üzüntüye boğan merhum Mehmet Uğur Çetindağ’ın cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Antakya Asri Mezarlıktaki aile kabristanına dualar ve gözyaşları eşliğinde defnedildi. Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Hatay Protokolü, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Kurum Müdürleri, STK Başkanları, İş insanları, Akraba ve sevenleri katılarak Çetindağ ailesinin acısına ortak oldular.

İŞ İNSANI OLDUĞU GİBİ SOSYAL YÖNÜ DE KUVVETLİYDİ

Bölgemiz iş dünyasının başarılı ve sevilen isimlerinden biri olan Mehmet Uğur Çetindağ, 1990 yılında Çağrı Cihazları ve Araç Telefonu (Nokia, Benefon, Dancall) Hatay Tek Yetkili Bayi olarak hizmet sundu.

Telekomünikasyon sektöründe 1994 yılında Türkiye’nin GSM sektöründeki ilk ve lider operatörü olan TURKCELL’in Hatay’daki ilk bayisini açarak bölgemiz ekonomisine sağladığı katkının yanı sıra sunduğu istihdam ile takdir topladı. Hatay Beşiktaşlılar Derneğinin Kurucu Başkanlığı ve aynı zamanda Başkanlığını yaptığı Batıayaz koruma ve Güzelleştirme Derneği ile yöre halkı için Samandağ Kaymakamlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü destekleriyle düzenlediği İlk Yardım ve Mantar Yetiştiriciliği Kursları başta olmak üzere birçok başarılı çalışmaları ile biliniyor.

Hatay Büyükşehir Gazetesi ailesi olarak Merhum Mehmet Uğur Çetindağ’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

En az 10 karakter gerekli