Erzin’in gurur günü kutlandı

Erzin’in gurur günü kutlandı

ABONE OL
8 Ocak 2023 16:41
Erzin’in gurur günü kutlandı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Erzin ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunu 101. Yılı Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ve geniş katılımlı törenlerle büyük bir coşkuyla kutlandı.


8 Ocak kurtuluş baramı kutlamalarına Ak Parti Milletvekilleri Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, CHP Milletvekili Suzan Şahin, MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, İlçe kaymakamı Osman Demir, Dörtyol Belediye Baskanı Fadıl Keskin, Erzin Beldeye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu İlçe Emniyet Müdürü isa Arslantaş askeri ve sivil erkan siyasi partilerin ilçe başkanları, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende Atanın manevi huzuruna saygı çelenkleri sunuldu.


ELMASOĞLU: KAHRAMANLARIMIZI RAHMET VE MİNNNETLE ANIYORUM
Belediye Başkanı Elmasoğlu 8 Ocak tarihinin Erzin için sonsuz bir gurur olarak nitelendirerek “Erzin’imizin kurtuluşunun 101. yılı kutlu olsun. Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve Erzin’imizi işgalden kurtarmak için mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Mehter Bandosu marşlar, şarkılar seslendirdiği kutlamalarda efe oyunuyla çok güzel bir halk oyunu gösterisi de ilgiyle izlendi. Şiirler okundu ve resmigeçitle tören sona erdi.

En az 10 karakter gerekli