“Esnafın babasından esnaf dostu valiye teşekkür”

“Esnafın babasından esnaf dostu valiye teşekkür”

ABONE OL
12 Haziran 2022 10:48
“Esnafın babasından esnaf dostu valiye teşekkür”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay esnafının babası HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, görev süresi boyunca her daim esnafın yanında yer alan Hatay Valisi Rahmi Doğan’a teşekkürlerini sundu.

Her zaman esnafın, garibanın yanında yer aldığını belirttiği Vali Doğan’ın Hatay’a yüzlerce hizmete imza attığını belirten Başkan Teksöz, böyle yiğit bir valiye sahip olduğu için çok şanslı olduklarını kaydetti. Vali Doğan’ın Hatay’ın yıllarca özlemini çektiği meclis binasının restore edilmesini, Samandağ-Arsuz yolunun yapılmasını, ilimizde kardeşliği pekiştirici hizmetlere imza attığını belirten Teksöz, tüm hizmetlerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.

İYİ Kİ YİĞİT BİR VALİMİZ VAR

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz yaptığı açıklamada; “Güzel Hatay’ımızın mütevazi valisi Rahmi Doğan iyi ki varsın. Yetimin, öksüzün, şehit ailelerinin, gazilerimizin, esnafımızın kısaca Hatay halkımızın her zaman için yanında olan saygıdeğer Valimiz Rahmi Doğan iyi ki varsın iyi ki ilimizin valisisiniz. Geldiği gün itibariyle öncelikle ilimizin birliği beraberliği kardeşliği için büyük çabalar harcamış ve ilin valisi olduğunu ispat etmiştir. İlimizde kurumlar arası diyaloğu hemen sağlayarak hizmetlerin bütünlük içerisinde yapılmasını sağlamıştır. Samandağ, Çevlik ve Arsuz yolunun yapılmasını sağlayarak şehre bir güzellik katmıştır. En uzun bisiklet yolunun yapılmasını sağlamıştır.

HER ZAMAN GARİBANIN YANINDA YER ALMIŞTIR

Tarihe değer vererek uzun yıllar özlemini ve mahcubiyetini yaşadığımız Hatay meclis binasının satın alınması sağlanmış ve restorasyonu yapılarak ilimize kazandırılmıştır. Pandemi süresince her zaman halkımızın iyiliğini ve sağlığını düşünerek taşın altına elini koymuş yeri gelmiş esnek davranarak halkı motive etmiştir. İlimizde yüzlerce çalışmaya imza atmış, her zaman için garibanın, fakir fukaranın yanında olmuştur. Yatırımcıların önünün açılması için destek sağlayarak. Sadece elini değil gövdesini taşın altına koymuştur. İyi ki böyle yiğit bir vali babamız var. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Haber: Hikmet OTUZBİR

www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli