Erten Elektronik
Erten Elektronik
ESNAFIN DESTEKÇİSİ MÜDÜR HALİT İMREK

ESNAFIN DESTEKÇİSİ MÜDÜR HALİT İMREK

ABONE OL
2 Eylül 2023 09:13
ESNAFIN DESTEKÇİSİ MÜDÜR HALİT İMREK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, her daim yanlarında olduğu esnaf camiasına verdiği desteği bir kez daha gözler önüne serdi.

Depremzede esnafların normale dönmeleri için tüm imkanları seferber eden Müdür İmrek, esnafları deprem sürecinde de yalnız bırakmıyor. Girişimcilerin hayata adaptasyonunu kolaylaştıran İmrek, esnafları işyerlerinde ziyaret ederek her daim yanlarında olduğunu belirtti.

HATAY’I EL BİRLİĞİ İLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Hatay’ın normale dönüşü sürecini birlikte sağlayacaklarını kaydeden İmrek, esnaflara kapılarının sonuna kadar açık olduğunu bildirdi. Esnafları hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını kaydeden İmrek, “Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Ticaret bakanımız Ömer Bolat ve İl Müdürlüğümüz her zaman esnaflarımızın yanındayız. Başta genç ve kadın girişimcilerimiz olmak üzere tüm kesimlere uygun desteklerimize devam edeceğiz. Hatay’da hayatı canlandırmak depremzede hemşerilerimizi ayağa kaldırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hatay’ı el birliğiyle ayağa kaldıracağız. Bugün bizleri ağırlayan değerli esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Tüm esnaflarımıza bol bereketli işler diliyorum” dedi.

ESNAFLARDAN MÜDÜR İMREK’E TEŞEKKÜR

Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek’in destekleriyle ekonomik hayata atılan işletmeciler, sürecin başından bu yana kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan İmrek’e teşekkürlerini sundular.

En az 10 karakter gerekli