Açıldığı günden itibaren yüz binlerce misafiri konu eden EXPO 2021 Hatay alanlarında görev yapan personel her türlü olumsuzluğa hazır hale gelmek için çeşitli eğitimler alıyor.
2022 Afet Tatbikat Yılı kapsamında Antakya Expo alanımızda acil durumlarda müdahale amacıyla yangın söndürme eğitimi verildi.
Alanlarda meydana gelebilecek muhtemel yangınların önüne geçebilmek için önlemlerin alınması, söndürme ve kurtarma tekniklerinin uygulanması ile bina ve tesis tahliye işlemlerinin nasıl yapılması gerektiği detaylı bir şekilde anlatıldı.

Teorik ve pratik olmak üzere iki aşamada verilen eğitimler kapsamında 1. Sınıf Uzman Yangın Eğitmeni Selim Güler ilk müdahale ile ilgili kilit bilgileri EXPO personeli ile paylaştı.
Eğitime katılan personel teorik eğitimde anlatılan konuları yapılan tatbikatla pratiğe taşıdı.

GENEL
31 Ocak 2026KÖŞE YAZILARI
31 Ocak 2026GÜNDEM
31 Ocak 2026GÜNDEM
31 Ocak 2026GÜNDEM
31 Ocak 2026GÜNDEM
31 Ocak 2026GÜNDEM
31 Ocak 2026
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47960 kez okundu
3
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8701 kez okundu
4
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8190 kez okundu
5
PEHLİVAN DÖNER LEZZETİ ŞİMDİ DE YAYLADAĞI’NDA
7361 kez okundu