Fotomaç’tan Palut’a büyük onur

Fotomaç’tan Palut’a büyük onur

ABONE OL
10 Kasım 2022 22:50
Fotomaç’tan Palut’a büyük onur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konyaspor’un Hataylı Teknik Direktörü İlhan Palut Fotomaç Gazetesi tarafından Türk futbolunda fark oluşturan teknik direktör ödülüne layık görüldü.


İlhan Palut’a plaketi, Türk futboluna üstün hizmet onur ödülünü kazanan Mustafa Denizli takdim etti. Türkiye’nin en çok okunan spor gazetesi Fotomaç tarafından düzenlenen Süper Lig’in En İyileri Ödül Töreni, Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu’nun hemen ardından düzenlendi. Tören, Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan’ın açılış konuşmasıyla başladı. T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi yanı sıra kulüp başkanları, teknik direktörler, futbolcular ve futbol camiasının önemli isimlerini bir araya getiren organizasyonda geçen sezona damga vuran isimler ödüllerini aldı.
PALUT ÖDÜLÜNÜ EFSANEDEN ALDI
Türk Futboluna Üstün Hizmet Onur Ödülü Mustafa Denizli’ye gitti. Ödülü, Turkuvaz Dergi Genel Müdürü ve Turkuvaz Medya İcra Kurulu Üyesi Yasemin Gebeş takdim etti. Türk futbolunda fark yaratan teknik direktör ödülü kazanan İlhan Palut’a plaketi, Türk futbolunun efsane ismi Mustafa Denizli takdim etti. Sahnede Palut’un doğum günü de kutlandı. Konyaspor camiası Teknik Direktörü İlhan Palut’u kutladı.

En az 10 karakter gerekli