“Galip Altınöz vekil gibi ağırlandı”

“Galip Altınöz vekil gibi ağırlandı”

ABONE OL
27 Ocak 2023 22:18
“Galip Altınöz vekil gibi ağırlandı”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay halkının gönlündeki milletvekili adayı olan genç ve başarılı iş insanı Galip Altınöz, Ankara’da temaslarda bulundu.


Ankara’da halkın temsil edildiği gazi meclise adım attığı ilk andan itibaren milletvekili gibi karşılanan Altınöz, halkın kendisine duyduğu güven ve teveccühün karşılığını vermek amacıyla önemli konularda görüşmeler gerçekleştirdi ve başkentten olumlu izlenimlerle ayrıldı. Yakın zamanda Hatay Nabız Gazetesi’nde yapılan halk anketinde rekor oy alarak Hataylı vatandaşların TBMM’de görmek istediği milletvekili olan Altınöz, Ankara’da TBMM’de Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Sabahat Özgürsoy’u ziyaret etti. Genel merkeze yakınlığıyla bilinen Abdulkadir Özel ile uzun süre görüşerek Hataylıların kendisine bildirdiği sorunları ileten Altınöz, ayrıca gündemi de değerlendirdiği ziyaretinde Özel’den çalışmalarını dinledi.


İKİNCİ ZİYARET VEKİL ÖZGÜRSOY’A
Altınöz, TBMM kapsamında ikinci ziyaretini Hatay’ın hanım sultanı Av. Sabahat Özgürsoy’a gerçekleştirdi. Özgürsoy’un Hatay’da ilkleri gerçekleştirdiği için takdirle karşılandığını belirten Altınöz, çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde de bulundu.


HATAY HALKININ ALTINÖZ’E DESTEĞİ TAM
Hatay’da genç yaşına rağmen gerçekleştirdiği çalışmalarla halkın takdirini kazanan genç iş insanı Galip Altınöz, koronavirüs döneminde yaptığı çalışmalarla tam not almıştı. Bünyesinde bulundurduğu tüm servis araçlarını sağlık bakanlığının hizmetine bedelsiz olarak sunarak binlerce vatandaşa sağlık hizmeti ulaştırılmasını sağlayan Altınöz, Kızılay için yaptığı kan bağışı kampanyalarıyla da sağlık camiasının en büyük destekçisi olmuştu. Halkın gözünde sarsılmaz yere sahip olan Altınöz, yaptığı gönüllü çalışmaların karşılığını halkın teveccühü ile almayı başardı.
Yapılan halk anketinde açık ara tüm siyasileri geçerek ilk sırada bulunan Altınöz, yaptığı çalışmalarla halkın gözündeki değerini her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli