“Gazeteci İzzet Nazlı’nın oğlu erkekliğe adım attı”

“Gazeteci İzzet Nazlı’nın oğlu erkekliğe adım attı”

ABONE OL
20 Ağustos 2021 16:20
“Gazeteci İzzet Nazlı’nın oğlu erkekliğe adım attı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay basın camiasının başarılı isimlerinden biri olan Demirören Haber Ajansı Hatay Muhabiri ve Hatay Yeni Medya Gazetesi sahibi gazeteci İzzet Nazlı ile Seda Nazlı’nın biricik oğulları Ahmet Eren düzenlenen sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımını attı.

Sünnet düğünü Hatay protokolü, siyaset, spor, sanat, basın ve iş dünyasını buluştururken programa AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ve yönetim kurulu üyeleri, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Rezzuk Ayoğlu, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Alihan Döner, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır, AK Parti Antakya İlçe Başkan Yardımcısı Kenan Kıl, Antakya Belediye özel kalem müdürü Gökhan Yılmaz, Altınözlüler Derneği başkanı Ömer Kuday ve yönetim kurulu üyeleri, Yayladağlılar Derneği Başkanı Mehmet Yalçın, Antakya Öğretmenevi Müdürü Ömer Bilgin, ATSO Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ve ATSO Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Gündoğdu, HASİAD önceki dönem başkanı Gökhan Alkan, Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkan vekili Mehmet Deviren ve seçkin davetli topluluğu katıldı.

SÜNNET ÇOCUĞU AHMET EREN SAHNE PERFORMANSIYLA İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Salona Diriliş “Ertuğrul” Jenerik Müziği eşliğinde büyük alkışla giren Nazlı ailesi gecenin ilk dansını yaparak muhteşem düğüne start verdiler. Konukların bir an olsun pisti boş bırakmadıkları düğünde eğlence gece boyunca devam etti. Düğüne Ankara’daki programının yoğunluğu nedeni ile katılamayan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Timur Şerif Şaşmaz gönderdiği mesajda şu ifadelere yer verdi.” Kıymetli kardeşim İzzet ve sevgili eşi Seda Nazlı’nın biricik oğulları yeğenim Ahmet Eren’in bu mutlu anında programımın yoğunluğu nedeni ile yanında olamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Hayırlı olsun dileklerimle Sünnetini göremedik nasip düğününe inşallah” dedi.

Sünnet pastasını anne baba ve kardeşi ile birlikte kesen Ahmet Eren’in mutluluğu ve heyecanı adeta gözlerinden okunurken geceyi ölümsüzleştirmek adına sevenleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Ayrıca düğünün ilk dakikalarından itibaren çocukları eğlendiren Palyaço miniklere yaptığı şovlar ile unutulmaz dakikalar yaşattı. Takı merasimi ile finali yapılan sünnet düğününe katılarak bu mutlu anlarında yanlarında olan tüm sevdiklerine teşekkür eden Seda&İzzet Nazlı çifti herkesin böyle güzel günler yaşaması temennisinde bulundular.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli