Erten Elektronik
Erten Elektronik
GAZETECİ METİN DİNGİL’İN TORUN SEVİNCİ

GAZETECİ METİN DİNGİL’İN TORUN SEVİNCİ

ABONE OL
16 Kasım 2023 15:58
GAZETECİ METİN DİNGİL’İN TORUN SEVİNCİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın duayen basın mensubu Metin Dingil’in Antakya Belediyesi’nde çalışan oğlu Numan Dingil baba olma sevinci yaşadı.

Antakya Belediyesi Özel Kalem Birimde görev yapan Numan Dingil ve Antakya Belediyesi’nde Harita Teknisyeni olarak görev yapan eşi Oya Dingil Anne-Baba olmanın heyecanını yaşadı. Hatay basın camiasının duayen ismi Metin Dingil’de ilk kez dede olmanın heyecanını yaşadı. Oya&Numan Dingil çiftinin ilk çocukları Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi’nde dünyaya gözlerini açtı. Aile bebeğe Noya adı verilirken bebek ve annenin sağlık durumlarının da iyi olduğu bilgisi verildi. Yeni çocuklarının mutluluğu gözlerinden okunan Oya&Numan çiftini aileleri bir an olsun yalnız bırakmadı.

İlk kez Anne Baba olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Oya&Numan Dingil çifti Noya bebeğin ve tüm bebeklerin ailelerine ülkelerine hayırlı evlatlar olmalarını diledi. Dede olmanın heyecanının çok farklı olduğunu söyleyen Usta Gazeteci Metin Dingil, Kendisine bu duyguyu tattıran Oya&Numan evlatlarına teşekkür ederek Noya bebeğin ülkesi ve ailesi için hayırlı bir evlat olması dileğinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli