Gelecek Partisi'nde Hatay İl Teşkilatı'nda istifa depremi

Gelecek Partisi'nde Hatay İl Teşkilatı'nda istifa depremi

ABONE OL
23 Şubat 2021 16:11
Gelecek Partisi'nde Hatay İl Teşkilatı'nda istifa depremi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığı’nı yaptığı Gelecek Partisi’nin Hatay İl Başkanı Ahmet Bilgin, partisinden istifa etti. İstifa haberi kulislerde bomba etkisi yarattı. Kurucu Başkanı olduğu Gelecek Partisi’nden istifa eden Bilgin’in yanı sıra çok sayıda yönetici ve üye de istifalarını genel merkeze sundu. Bilgin istifasıyla ilgili, dayatmacı bir tutumla karşılaştıklarını belirterek, bizden çalışan/üreten bir teşkilat değil, biat eden bir teşkilat olmamız istendi”dedi.
‘’BASKI VE ZORLAMALARA MARUZ KALDIK’’
Bilgin yaptığı açıklamada, “Hatay’da teşkilatlanmanın maddi-manevi yükünü çektik. Ancak biat kültüründen gelen ilkesizlerin baskı ve zorlamalarına maruz kaldık. Bizden çalışan/üreten bir teşkilat değil, biat eden bir teşkilat olmamız istendi. Kabul etmedik, direndik. Bizler, Türkiye’nin ilkesiz siyasetçilerine karşı bir duruş sergilemek, alternatif olabilmek için bu yola çıktık. İlkesiz siyasetçilerin siyasi hedeflerine hizmet etmek için değil. Sayın Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, istediği kadar hukukun üstünlüğünden, adam kayırmacılığı yapılmayacağından, ileri demokrasiden dem vursun. Şunu gördük ki haksızlığı kendisine yakın olanlar yaptığında adil değil, taraf olmaktadır.
‘’GÖREVLERİMİZDEN İSTİFA EDİYORUZ’’
Türkiye’de zaten adam kayıran, adaleti hiçe sayan, halkı yanıltan partiler var. Bunlardan bir tane daha sıfırdan inşa etmenin vatana, millete zaman ve enerji kaybettirmenin bir anlamı olmadığına inandığımızdan Hatay İl ve ilçe teşkilatları olarak bizler görevlerimizden ve partiden istifa ediyoruz. Bu vesile ile bizi yalnız bırakmayan, teveccüh gösteren Hatay’lı hemşerilerimize ve görev süremiz boyunca birlikte olduğumuz tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla’’ ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli