GELENEKSEL SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

GELENEKSEL SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

ABONE OL
27 Ekim 2022 14:58
GELENEKSEL SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3. Samandağ Kitap Günleri 28 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında Hz. Hızır Parkı’nda gerçekleşecek.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz öncülüğünde bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Kitap Günleri kapsamında söyleşi, konferans, şiir ve müzik dinletisinin yanı sıra duayen yazarlar hayranları ile bir araya gelerek eserlerini imzalayacaklar. Düzenlenmeye başladığı yıldan itibaren büyük ilgi gören, duayen yazarların, şairlerin ve sanat dünyasının önemli isimlerinin katıldığı Samandağ Kitap Günleri’nin etkinlik programı belli oldu. Etkinlik kapsamında onlarca yazarın binlerce eseri, Samandağlı kitapseverlerle buluşacak. Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın “Okuma Özgürlüktür” sloganı ile düzenlenecek Kitap Günlerinde Leyla AKGÜL , Aysel Kılıç KARSLI, Ahmet TAHSİN, Hilal KAHRAMAN,Mahmut YILDIRIM,Nihat GÖKMEN,Haydar ERSÖZ ve Barış ÇELİMLİ,  28 Ekim- 6 Kasım tarihleri arasında, 29 Ekim- 30 Ekim Cemil KILIÇ, 5 Kasım- 6 Kasım, Rıza ZELYUT ise  imza günlerinde okurlarıyla buluşacaklar.

TÜM VATANDAŞLAR KİTAP FUARINA DAVETLİDİR

Diğer etkinliklerde ise 29 Ekim Cumartesi saat 14:00’da Cemil KILIÇ(SÖYLEŞİ:Din İle Aldatanlar) 29 Ekim Cumartesi 16:00 Barış ÇELİMLİ (Şiir Dinletisi) 30 Ekim Pazar 16:00 Hilal KAHRAMAN(Söyleşi: Aile ve Kadın) 05 Kasım Cumartesi 15:00 Rıza ZELYUT(Kulluktan Bireye Cumhuriyet) 06 Kasım Pazar 15:00 Haydar ERSÖZ(SÖYLEŞİ:Bir Terapi Yöntemi:Aile Dizimi Nedir) konulu söyleşi ve dinletilerle renkli bir Kitap Günleri daha Samandağlı vatandaşlara ev sahipliği yapacak. Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 28 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında her gün 10:00 – 22:00 saatleri arasında açık kalacak olan Kitap Günlerine bütün kitapseverleri davet etti.

YAZAR VE ŞAİRLER VATANDAŞLARLA BULUŞACAK

Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada; “Belediyemiz tarafından geleneksel hale getirilen Samandağ Kitap Günleri 28 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında Samandağ Belediyesi Hz. Hızır Parkı’nda gerçekleşecek. Belediye Başkanımız Av. Refik Eryılmaz’ın öncülüğünde bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Kitap Günleri’nde birbirinden önemli yazar ve şairler Samandağ halkıyla buluşacak. 28 Ekim – 6 Kasım tarihleri arasında Hz. Hızır Parkı’nda gerçekleştireceğimiz kitap fuarımıza tüm halkımızı bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli