“Genç yıldızdan Tecimen’e “10 numara” hediye”

“Genç yıldızdan Tecimen’e “10 numara” hediye”

ABONE OL
29 Aralık 2022 11:51
“Genç yıldızdan Tecimen’e “10 numara” hediye”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR

Hatay’dan yetişerek Alanyaspor altyapısına transfer olan genç yıldız İsmail Zobu Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’e forma hediye etti.

Alanyaspor’un U-17 takımında 10 numaralı formayı giyerek her geçen gün yıldızını daha da parlatan ve A takıma biraz daha yaklaşan 2006 doğumlu Hataylı genç futbolcu, Tecimen’e isminin yazılı olduğu Alanyaspor forması takdim ederek nezaket ziyaretinde bulundu. Süper lig ekibinin altyapısında forma giyerek Hatay’ın gurur kaynağı olan Zobu, altyapıda sergilediği performansla adından söz ettirirken, kabulünden dolayı Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’e kabulünden dolayı teşekkür etti.

TECİMEN ZOBU’YA BAŞARILAR DİLEDİ

Bir futbol sevdalısı olarak tanınan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, genç yıldızın kendisini ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Forma jesti dolayısıyla genç yıldız İsmail Zobu’ya teşekkür ederek kariyerinde her zaman destekçisi olduğunu belirten Tecimen açıklamasında; “Alanyaspor U17 futbol takımında forma giyen hemşehrimiz İsmail Zobu, bizleri ziyaret ederek ismime özel formayı hediye etti. İsmail Zobu’ya futbol hayatında sonsuz başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.


Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

En az 10 karakter gerekli