GENÇLERİ SU SPORLARI İLE BULUŞTURACAK BİR TESİS İNŞA EDİLİYOR

GENÇLERİ SU SPORLARI İLE BULUŞTURACAK BİR TESİS İNŞA EDİLİYOR

ABONE OL
15 Ocak 2021 12:06
GENÇLERİ SU SPORLARI İLE BULUŞTURACAK BİR TESİS İNŞA EDİLİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğiyle yapılan Saraykent Mahallesi’nde yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun inşası tüm hızıyla sürüyor. 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Antakya Belediyemiz arasında yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde Saraykent Mahallesi’ne yarı olimpik kapalı yüzme havuzu çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. 

Kapalı Yüzme Havuzu tesisimizin temellerini attık. Direkler yükseliyor. Tamamlandığında Antakya’mızın gençlerini su sporları ile buluşturacak muhteşem bir tesisi şehrimize kazandırmış olacağız. Çocuk, genç, yetişkin tüm hemşerilerimize hizmet verecek olan kapalı yüzme havuzumuz ile su sporu ile ilgilenen kulüplerinin antrenmanlarına da büyük katkı sağlamayı hedefliyoruz. 

Antakya’mızın gelişmesi, güzelleşmesi, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak, kültür, sanat ve sporla ilgilenmelerini sağlamak amacıyla şehrimize yapacağımız yatırımlar bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek.”

En az 10 karakter gerekli