Erten Elektronik
Erten Elektronik
GENERAL ŞÜKRÜ KANATLI’NIN YARINLARI İÇİN “YALÇIN ÇAM”

GENERAL ŞÜKRÜ KANATLI’NIN YARINLARI İÇİN “YALÇIN ÇAM”

ABONE OL
24 Ocak 2024 13:51
GENERAL ŞÜKRÜ KANATLI’NIN YARINLARI İÇİN “YALÇIN ÇAM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı General Şükrü Kanatlı Mahallesi’nde muhtar adayları arasında favori durumda gösterilen Yalçın Çam, mahalle genelinde seçim gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Mahallede 30 yıldan bu yana örnek esnaflık yaparak mahalle halkının takdirini kazanan Çam, muhtarlık seçiminde de halkın favorisi olarak görülüyor.

General Şükrü Kanatlı mahallesinin sevilen muhtar adayı Yalçın Çam seçim çalışması çerçevesinde hız kesmeden yaptığı ziyaretler ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. Çam, mesleğinde sergilediği başarısının yanında mahalle halkı ile kurduğu sağlam ikili ilişkiler ile takdir toplayan bir isim olarak dikkat çekiyor. Muhtar adayı Yalçın Çam, projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada ;”Mahallemizin deprem felaketinin ardından yeniden ayağa kalkması, eski günlerine dönmesi için hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Bu kapsamda mahalle sakinlerinden gelen yoğun talep üzerine Kanatlı Mahallesi muhtarlığına adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Kanatlı Mahallesi’ne hizmet için göreve talip oldum. 6 Şubat’ta yaşadığımız depremlerde mahallemiz büyük kayıp verdi, depremde şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.   

Muhtar adayı Yalçın Çam, General Şükrü Kanatlı Mahallesi’nin tüm sorunlarının çözümü ve daha gelişmiş bir mahalle için muhtarlık görevine talip olduğunu ifade ederek seçmenlerden destek istedi. Mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Çam, General Şükrü Kanatlı mahallesinde ikamet eden vatandaşların kendisini muhtar olarak tercih etmeleri halinde onların mahcup etmeyeceğinin sözünü verdi.

YALÇIN ÇAM KİMDİR? 

1973 Antakya doğumlu olan Çam, öğrenimini Antakya’da tamamladı. 30 yıldır Kanatlı Mahallesi’nde oturmakta olan Çam, çeyrek asrı aşkın süredir mahallesine terzi olarak hizmet veriyor. Kanatlı Mahallesi ve Antakya sevdalısı olan Yalçın Çam, mahalle halkından 31 Mart seçimlerinde destek bekliyor.

En az 10 karakter gerekli