Erten Elektronik
Erten Elektronik
GÜL: BELEN İÇİN BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

GÜL: BELEN İÇİN BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

ABONE OL
6 Mart 2024 17:24
GÜL: BELEN İÇİN BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “Belen İçin Canla Başla” sloganıyla seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Belen’in her mahallesinde vatandaşlarla buluşan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede: “Ekinciler Site sakinlerimizle bir araya gelerek mahallemizin geleceği ve yaşam kalitesini artırmak adına, önemli konuları konuştuk. Vatandaşlarımızın desteği ve katkılarıyla, daha güzel bir Belen’i inşa etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Derebahçe mahallemizde gerçekleştirdiğimiz sokak toplantısında, bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza, teşekkürlerimi sunuyorum. “Belen İçin Canla Başla” diyerek birlik içerisinde devam eden çalışmalarımızda, daha yaşanabilir bir Belen’i ve güzel hizmetleri, birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜL’DEN SÜRPRİZ ZİYARET

Başkan Gül, Belen’de geçmiş dönem CHP ilçe başkanlığı görevinde bulunan Fevzi Yüksel’i, hanesinde ziyaret ederek ilçe üzerine sohbette bulundu. Gerçekleşen sürpriz ziyaretten memnuniyet duyan Yüksel, Başkan Gül’e teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

En az 10 karakter gerekli