GURURUMUZ “TAYFUR CÜNEDİOĞLU” MERSİN TELEKOM İL MÜDÜRÜ OLDU

GURURUMUZ “TAYFUR CÜNEDİOĞLU” MERSİN TELEKOM İL MÜDÜRÜ OLDU

ABONE OL
1 Haziran 2021 15:28
GURURUMUZ “TAYFUR CÜNEDİOĞLU” MERSİN TELEKOM İL MÜDÜRÜ OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Reyhanlı ve Hatay’ımızın gurur duyduğu herkes tarafından sevilen ve çalışmaları büyük bir takdir toplayan Tayfur Cünedioğlu Mersin Telekom İl Müdürlüğü’ne atandı.

                Hatay İl Telekom Müdür Yardımcılığı döneminde disiplinli ve dürüst çalışma ilkesi ile taraflı ve tarafsız herkesin büyük sevgisini yanına alan Cünedioğlu Hatay’daki görevini büyük bir başarı ile tamamladıktan sonra, Osmaniye Telekom İl Müdürlüğü görevine atanması ile mesleğindeki kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başladı.

Tıpkı Hatay Telekom Müdürlüğü görevinde olduğu gibi Osmaniye İl Telekom Müdürlüğü görevinde oldukça başarılı çalışmalara imza atan Tayfur Cünedioğlu disiplin ve titiz çalışmaları ile Telekom Genel Müdürlüğünün gözlerinden kaçmadı ve son yapılan atama ile Tayfur Cünedioğlu Mersin Telekom İl Müdürlüğü görevine atandı.

                Mesleki kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde tırmanmaya devam eden Tayfur Cünedioğlu’nun bu büyük başarısı Reyhanlı’lı Hatay’lı hemşehrilerinin göğsünü kabarttı.

Bizlerde Mersin Telekom İl Müdürlüğü görevine atanan hemşehrimiz Tayfur Cünedioğlu’nu tebrik ediyoruz yeni görevinin kendisine hayırlı olmasını temenni ediyor bu görevini de daha öncekilerde olduğu gibi layığı ile yerine getireceğine yürekten inanıyoruz.

En az 10 karakter gerekli