GÜZEL: GENÇLERİMİZE İNANIYOR, ONLARI TÜM İMKÂNLARIMIZLA DESTEKLİYORUZ

GÜZEL: GENÇLERİMİZE İNANIYOR, ONLARI TÜM İMKÂNLARIMIZLA DESTEKLİYORUZ

ABONE OL
18 Mayıs 2022 12:53
GÜZEL: GENÇLERİMİZE İNANIYOR, ONLARI TÜM İMKÂNLARIMIZLA DESTEKLİYORUZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

19 Mayıs 1919’da Samsun’da doğan güneşin Milli Mücadele yıllarında tüm Anadolu’yu aydınlattığını belirten Güzel mesajında şu ifadelere yer verdi:

“19 Mayıs 1919’da Samsun’da doğan güneş, Milli Mücadele yıllarında tüm Anadolu’yu aydınlatmış ve halkımıza umut olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı, işgal altındaki topraklarımızın düşmana teslim edilmeyeceğinin en büyük kanıtıdır.

Bağımsızlığa giden yolda da Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulup olgunlaşmasında da büyük sorumluluk alan gençlerimiz bugün de ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasının en büyük dayanağıdır. Türk gençliğine güvenen ve onların her türlü zorluğu aşacağına inanan Ulu Önder Atatürk gibi bizler de gençlerimize inanıyor, onları tüm imkânlarımızla destekliyoruz.

Dün olduğu gibi bugün de, yarın da gençlerimizin yanında olacak ve onların yaşamına katkı sunacak projeleri güzel ilçemiz Defne’de hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerimle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”

En az 10 karakter gerekli