Erten Elektronik
Erten Elektronik
HACI MEHMET MEMES DUALARLA ANILDI

HACI MEHMET MEMES DUALARLA ANILDI

ABONE OL
23 Haziran 2023 20:31
HACI MEHMET MEMES DUALARLA ANILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Önceki gün hayatını kaybeden Memes ailesinin kıymetli büyüğü Hacı Mehmet Memes’in ruhuna hatmi şerif okutuldu.

Altınözü ilçesinde bulunan evinin önünde kurulan taziye çadırında ilçenin sevilen Hocalarının okudukları Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program hatmi şerif ve yapılan dua ile son buldu. Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre’nin kayınbabası olan merhum Hacı Mehmet Memes’in yoğun katılım ile gerçekleşen Hatmi Şerif programına Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Bök, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum Müdürleri, Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personeli, STK Başkanları, akraba ve sevenleri katılarak Memes ailesinin acısına ortak oldular.

MEMES AİLESİ TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Hatmi Şerif programının sonunda Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre ve aile bireyleri taziyeleri kabul ettiler.

Merhum Hacı Mehmet Memes’in ruhu için okunan Hatmi Şerif’in ve duaların Allah katında kabul olması temennisi ile Hatay Büyükşehir Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

En az 10 karakter gerekli