Erten Elektronik
Erten Elektronik
HACI MEHMET MEMES DUALARLA DEFNEDİLDİ

HACI MEHMET MEMES DUALARLA DEFNEDİLDİ

ABONE OL
21 Haziran 2023 12:47
HACI MEHMET MEMES DUALARLA DEFNEDİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü ilçesine bağlı Altınkaya Mahallesinin köklü, saygın ve sevilen ailelerinden Memes ailesinin büyüğü Hacı Mehmet Memes dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre’nin kayınbabası olan merhum Hacı Mehmet Memes’in cenazesi Altınkaya Merkez Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlıktaki aile mezarlığına dualar ve gözyaşları eşliğinde defnedildi.

CENAZE TÖRENİNDE SEVENLERİ ACILI AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Altınözü Protokol üyeleri, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personelleri, STK Başkanları, akraba ve sevenleri katılarak Memes ailesinin acısına ortak oldular. Merhum Hacı Mehmet Memes için taziyenin Altınözü Yenişehir mahallesindeki evinin önünde kurulacak cenaze çadırında alınacağı bilgisi verildi.

Hatay Büyükşehir Gazetesi yayın ailesi olarak Merhum Hacı Mehmet Memes’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

En az 10 karakter gerekli