HAGİAD’ta Rende dönemi

HAGİAD’ta Rende dönemi

ABONE OL
1 Nisan 2021 14:01
HAGİAD’ta Rende dönemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Genç İş İnsanları Derneği (HAGİAD) Olağan Kongresi Bahçeşehir Okulları Kongre Salonu’nda önceki gün üyelerinin katılımıyla pandemi kuralları tedbirleri kapsamında gerçekleştirdi.

Önceki gün Bahçeşehir Okulları Kongre Salonu’nda gerçekleştirilen HAGİAD Olağan Genel Kurulu’na HBB Başkan Vekili Av. Murat Hayzaran, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, HASİAD Başkanı A. Gökhan Alkan, Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, HAMOK Dönem Sözcüsü Cem Hüzmeli ve Hatay Genç İş İnsanları Derneği Üyeleri katıldı. Kongrede Divan Başkanlığı’na ATSO Başkanı Hikmet Çinçin getirilirken, katip üyeliklere ise Av. Murat Hayzaran ile Zekiye Çankaya Fakıoğlu getirildi. Divan Heyeti’nin belirlenmesinin ardından HAGİAD Genel Kurulu Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gündem maddeleri arasında yer alan faaliyet raporlarının okunmasının ardından bir önceki dönem yönetim kurulu üyeleri ibra edildi.

HAGİAD Genel Kurulu’nda bir teşekkür konuşması yapan Yusuf Kavak; “İşbaşına geldiğimizde birçok projelerimiz vardı. Bunların bir kısmını hayata geçirdik. Türkiye genelinde başlayan Covid-19 Virüsü Salgını ve buna önlem olarak yapılan kısıtlamaların başlaması çalışmalarımızı engelledi. Birlikte beraberce çalıştığım yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, yönetimi devralacak arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen genel kurulu sonrasında HAGİAD Başkanlığı görevine seçilen Serhan Rende bir konuşma gerçekleştirerek, “Verdiğiniz desteğe teşekkür ederim. Bu desteğe ben ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımız layık olmaya çalışacağız. Yusuf başkanımızdan aldığımız bayrağı daha yükseklere taşıyacağız ve üyelerimize yararlı faaliyetler yapacağız. Genel kurulumuz hayırlara vesile olsun.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından HAGİAD bir önceki dönem başkanı Yusuf Kavak tarafından yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri çalışmalar nedeniyle birer plaket takdim edilirken, yeni göreve seçilen HAGİAD Başkanı Serhan Rende de önceki dönem başkanı Yusuf Kavak’a gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

Yapılan konuşmalar ve plaket töreni sonrasında HAGİAD Başkanlığı’na Serhan Rende, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Sefer Kaplan, İsmail Safa, Tutku Yüksel, Burhan Çekmecelioğlu, Ekrem Çetindağ, İskender Ördek, Betül Ocak, Asaf Toksöz, Ebru Yıldırım, Ersin Mirioğlu, Eren Kızıltaş ve Can Gazel getirildi.

En az 10 karakter gerekli