“HASİAD’dan 26. Yıla Görkemli Kutlama”

“HASİAD’dan 26. Yıla Görkemli Kutlama”

ABONE OL
26 Ağustos 2021 15:00
“HASİAD’dan 26. Yıla Görkemli Kutlama”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) 26. yılını dernek üyelerinin katılımıyla HASİAD Evi Avlusunda gerçekleşen “26. Kuruluş Yıl Dönümü ve Yeni Üye Plaket Töreni” ile kutladı.

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren HASİAD Başkanı Av.Murat Hayzaran; “Sivil toplumun kurumsallaşması ve özel girişimciliğin yaygınlaşması, güçlü bir Türkiye ve dünya kenti Hatay’ın oluşması amacıyla kurulan Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) bugün itibariyle 26 yaşında. Sanayici ve iş insanlarını tek çatı altında toplayarak Hatay ekonomisinin güçlendirilmesi konusundaki faaliyetlerimizi ve çalışmalarımızı geçmiş dönemlerden devraldığımız gibi etkili bir şekilde sürdüreceğiz.

Bünyemizde yer alan birbirinden değerli 150 üye iş insanımızdan aldığımız güç ile bölgenin en önemli ekonomi tabanlı STK’larından biri olmaya devam edeceğiz. Nice yıllara” ifadelerine yer verdi. Gerçekleşen gecede, HASİAD ailesine yeni katılan 16 üyeye plaketleri takdim edildi. Ardından Hataylı sanatçı Nihat Mugil ve arkadaşları, muhteşem performanslarıyla sahne alarak konuklara müzik ziyafeti sundular. HASİAD’ın kutlama gecesinde plaket alarak üyeliğe kabul edilen üyeler şöyle; 1)Murat Aslan- Mızraklı Grup / Aslanbey Otomotiv2)Haşim İnan- Dizelciler Otomotiv3)Buse Ceren Gül- Bus&Bus Mimarlık / Selim Gül Turizm4)Nadir Urcun- Avukat5)Umut Can Horoz- Emtaş İmalat Sanayi Motor Pompa6)Cengiz Kanadlı- CNG İnşaat Yapı ve Gayrimenkul7)Malik Özgün- Deff Mobilya8)İnan Beyazgül- Beyazgülinan İnşaat9)Gül Tekik- Çiçekli Konak Butik Otel10)Can Umaroğlu- Can Ticaret11)Hüsamettin Karataş- GNH Karataş İnş. Malz.12)Aylin Öztoprak Urhan- Öztopraklar ISUZU13)Mert Güzelmansur- MGM Mekanik Elektronik Makine14)Cemile Us- Fikir Ustası Medya Ajansı15)Mehmet Çapar- Meta Yapı16)Remziye Banu Güney- Güneyler Kuyumculuk Haber: Hikmet OTUZBİR www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli