Erten Elektronik
Erten Elektronik
HATAY AFAD CEZAYİR’İN ÇİFTLİĞİ Mİ?

HATAY AFAD CEZAYİR’İN ÇİFTLİĞİ Mİ?

ABONE OL
22 Mayıs 2024 17:54
HATAY AFAD CEZAYİR’İN ÇİFTLİĞİ Mİ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay AFAD İl Müdürlüğü’ne bağlı satın alma biriminde olduğu öğrenilen Cezayir Zehir’in AFAD’ı ve devleti ciddi zarara uğrattığı iddiaları Hatay kamuoyunda yayılmaya devam ediyor.

Deprem felaketi ile sarsılan ve yeniden ayağa kalkma mücadelesi veren Hatay’da devletimiz tüm zorluklara rağmen imkanlarını Hatay’a seferber ederken bir kurumdaki çalışan görevini suiistimal etmesinin kabul edilemez olduğunu belirten vatandaşlar, söz konusu kişi ve varsa suç ortaklarıyla ilgili acilen soruşturma başlatılmasını istiyor.

İHALELER NEDEN YABANCI FİRMALARA VERİLİYOR?

Hataylı vatandaşlara temin edilmesi için yapılan gıda, giyim ve barınma gibi ihtiyaçların karşılanması için yapılan ihalelerin sürekli il dışından davetiye usulü çağrılan belli firmalara verildiği söyleniyor. Hataylı vatandaşlar, ihalelerin yerli firmalara verilmesini ve kanunlara uygun şekilde gerçekleşmesini istediklerini belirttiler.

KURUM MİLYONLARCA TL ZARARA UĞRAMIŞ OLABİLİR

İl dışından davet edilen firmalara ballı börekli ihalelerin ardı ardına verildiği söylentileri kamuoyunda dolaşırken, vatandaşlar, AFAD’da satın almadan sorumlu görevlinin Cezayir Zehir’in devleti milyonlarca TL zarara uğratmış olabileceği de konuşulan konular arasında yer alıyor.

Hatay kamuoyu depremzede Hatay’ı ayağa kaldırmak için görevlendirilen bir yetkilinin kent ekonomisine büyük zarar veren ihalelere elini kolunu sallayarak imza atmasını, istediği firmaları davet ederek istediği bütçeyi kullandırdığı gibi konuların araştırılmasını ve suiistimal olması halinde gerekli cezai işlemlerin yapılmasını istiyor.

En az 10 karakter gerekli