Hatay Avlu Dergisi’nin ilk sayısı çıktı

Hatay Avlu Dergisi’nin ilk sayısı çıktı

ABONE OL
31 Ağustos 2021 09:19
Hatay Avlu Dergisi’nin ilk sayısı çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Avlu Dergisi, Eylül-Ekim sayısı ile yayın hayatına başladı.

Eylül ayında yayınlanan 64 sayfalık dergi; doğa, kültür, sanat, tarih, gezi, ekonomi, siyaset, sağlık başlıklarında özel içerikler sunuyor.

Genel Yayın Yönetmeliğini Seren Dağdelen’in yaptığı Hatay Avlu Dergisi’ni aynı zamanda sosyal medya platformları olan You tube, Facebook, İnstagram üzerinden de takip edilebilecek. 

HATAY’IMIZA HAYIRLI OLSUN

Hatay Avlu’da Buluşuyor sloganı ile yola çıktığını ifade eden Genel Yayın Yönetmeliğini Seren Dağdelen: “Dergimizin ilk sayısını sizlerle buluşturmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Aylık çıkartacağımız altmış dört sayfa dergimizin iki kapağı arasına; siyaset, kültür, haber, sanat, hikâye, sinema ve popüler kültür sığdırmaya çalışarak medyaya yeni soluk getirmek istiyoruz. Haberin ötesinde yaşam kültürünüze dokunmak, içerisinde kendinizi bulabileceğiniz bir şeyler var etmek için kolları sıvadık.” Dedi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ Dağdelen: “Geleceğe umutla bakan nesiller için etrafında olup bitenlerin farkına varmak ve bu bilinçle hareket edip yaşananlara kayıtsız kalmamak adına; fikrimizin ve haberlerimizin ulaştığı herkesi bizi okumaya davet ediyoruz. Hatay’ı her alanda hak ettiği seviyeye çıkarmak için sizlerin sesi olmak amacındayız. Gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurmak adına sosyal medya hesaplarımızı takip edebilir yaptığımız röportajlarımızı canlı olarak izleyebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli