HATAY EFSANESPOR & CSKA MOSKOVA FUTBOL OKULU AÇILDI

HATAY EFSANESPOR & CSKA MOSKOVA FUTBOL OKULU AÇILDI

ABONE OL
20 Haziran 2021 17:07
HATAY EFSANESPOR & CSKA MOSKOVA FUTBOL OKULU AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Efsanespor ve CSKA Moskova işbirliği ile açılan Futbol Okuluna kayıtlar başladı. 2019 yılında kurulan ve kısa zamanda adını geniş kitlelere duyuran Hatay Efsanespor, sezona iddialı bir giriş yaptı. 2021-2022 futbol sezonunda CSKA Moskova ile anlaşma yapan Hatay Efsanespor, futbol okulunu açarak bir ilke imza attı. Takım antrenörleri Homdo Koç ve milli kaleci Meryem Koç’un nezaretinde antrenmanlara başlayan Hatay Efsanespor, adım adım büyüyor. CSKA Moskova ile yaptığı anlaşmayla, futbolda iddialı olduğunu gözler önüne seren Efsanespor, lisanlı-lisansız ayırt etmeden futbol yeteneği olan herkesi futbol okuluna bekliyor.


DAĞLI: CSKA MOSKOVA İŞBİRLİĞİ İLE BİR İLKİ BAŞARDIK
Defne Belediyesi’ne ait Defne Atatürk Stadı’nda antrenmanlara başladıklarını söyleyen Hatay Efsanespor Kulüp başkanı Fırat Dağlı, şunları söyledi: “Hatay Efsanespor ve CSKA Moskova işbirliği ile açılan Futbol Okuluna kayıtlarımızı başlattık ve bu projemizle Hatay’da bir ilki başardık. Efsanespor olarak kurulduğumuz günden bu yana iddiamızı vardı, bunu da aldığımız başarılarla kanıtladık. Pandemi döneminden çıktığımız bu günlerde, çok şükür sahalara döndük. Güçlü bir yönetim oluşturarak, çalışmalara başladık. Şimdi de Rusya’da faaliyet gösteren ve köklü kulüp olan CSKA Moskova ile anlaşarak, bu kararlılığımızı gözler önüne serdik. Futbol yeteneği olan herkesi, kulübümüze bekliyoruz” dedi. Dağlı, Defne Atatürk Stadı’nda kendilerine antrenman ve hazırlık şansı tanıyan, katkı sunan başta Defne Belediye başkanı İbrahim Güzel olmak üzere, tüm stat sorumlularına şükranlarını sundu.


TAKIM ANTRENÖRLERİ, SEZONA HIZLI GİRİŞ YAPTI
Hatay Efsanespor & CSKA Moskova Futbol Okulu takım antrenörleri Homdo Koç ve milli kaleci Meryem Koç, sezona yoğun bir çalışma programı ile start verdi. Defne Atatürk Stadı’nda her yaştan futbolcularla bir araya gelen antrenörler, sadece futbol değil ahlaklı bir sporcu olmanın temellerini atıyor. Gerçekleşen antrenmanda futbolcularına çift kale maç yaptıran antrenörler, gelecek vaat eden bir futbol için kolları sıvadı.
BAŞKAN FIRAT DAĞLI’YA DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ!
Hatay Efsanespor & CSKA Moskova Futbol Okulu antrenmanlarının ardından, tüm takım sporcuları, antrenör ve kulüp yönetimi, Hatay Efsanespor Kulüp başkanı Fırat Dağlı’ya doğum günü sürprizi yaptı. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın sergilendiği doğum günü kutlaması, hatıra fotoğrafı ile son buldu.

En az 10 karakter gerekli