“Hatay esnafının sorunlarını görüştüler”

“Hatay esnafının sorunlarını görüştüler”

ABONE OL
14 Aralık 2022 22:29
“Hatay esnafının sorunlarını görüştüler”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR
Hatay’ın en büyük iki esnaf STK’larının başkanları olan Abdulkadir Teksöz ve Aziz Fatih Yılmaz, üyeleri olan esnafların sorunlarının çözümü için Ankara’da yoğun mesai gerçekleştirdiler.


TESK yönetim kurulu üyesi ve HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Türkiye Esnaf Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret etti. Palandöken’in makamında gerçekleşen ziyarette ağırlıklı gündem maddesi geride kalan yılın değerlendirmesi ve Hataylı esnafların sorunları oldu. Emek yoğun bir kent olan ve ard ardına yaşanan ekonomik sorunların en büyük zararı verdiği Hatay’da esnafların biriken tüm sorunlarının çözümü için esnaflardan aldıkları talepleri Palandöken’e aktaran Teksöz ve Yılmaz, sorunların acil olarak çözülmesi isteklerini de ilettiler.
TEKSÖZ: HATAYLI ESNAFIMIZIN İSTEKLERİ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR
TESK yönetim kurulu üyesi ve HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ziyaret vesilesiyle yaptığı açıklamada; “Hataylı esnafımızın babaları olarak Ankara’da hepimizin abisi Bendevi Palandöken’i ziyaret ettik. Hataylı esnafımızın istekleri bizim için emirdir ve başımızın üstündedir. İnşallah Ankara’dan Hatay’ımıza müjdelerle döneceğiz. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
YILMAZ: ESNAFIMIZIN SORUNLARI İÇİN HER KAPIYI ÇALACAĞIZ
TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz da; “Hatay’da esnafımızın her isteğini dinleyerek gerekli notlarımızı aldık. Dersimizi çalışarak geldiğimiz Ankara’da genel merkez düzeyinde görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Esnafımız için çalmadık kapı bırakmayacağız. Sorunların çözümü için ne gerekirse yapacağız. Hatay Esnaf Sanatkarlarları Birlik Başkanım Sayın Abdulkadir Teksöz ile ziyaret ettik. İlimiz Esnaf ve Sanatkarımızın sorunlarını çözüm önerilerimizi dile getirdik Genel Başkanımıza yakın ilgi alakalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.
PALANDÖKEN: TEKSÖZ VE YILMAZ HATAY İÇİN BÜYÜK ŞANS
TESK Yönetim Kurulu Başkanı Bendevi Palandöken, yönetiminde de yer alan Abdulkadir Teksöz ve TŞOF yönetiminde yer alan Aziz Fatih Yılmaz’ı çok iyi tanıdığını ve bu iki ismin Hatay için şans olduğunu kaydetti. Esnafların sorunları için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Palandöken, tüm Hataylı esnaflara selamlarını iletirken, çalışmaları ile çok sayıda esnafa rahat nefes aldırdıklarını kaydederek aynı yönde çalışmalara devam edeceklerini belirtti.
Ziyaret istişarelerin ardından sona erdi.

En az 10 karakter gerekli