“Hatay İl Sağlık Müdürlüğü gücüne güç kattı”

“Hatay İl Sağlık Müdürlüğü gücüne güç kattı”

ABONE OL
27 Şubat 2021 19:44
“Hatay İl Sağlık Müdürlüğü gücüne güç kattı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüs sürecinde ortaya koyduğu insan üstü mücadele ile takdir toplayan Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat yönetimindeki Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık alanında daha hızlı hizmet vermek için çalışmalarını sürdürüyor.
Hatay İl Sağlık Müdürlüğü hasta, doğum yapan, yatalak ya da diyaliz hastalarına hizmet veren hasta nakil ve diyaliz araç filosunu genişletti. İl Sağlık Müdürlüğü filosuna 13 hafif ticari araç, 1 transfer minibüsü ve 7 adet tam donanımlı acil servis ambulansı kattı. Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, Hataylılara, zor anlarında hizmet verebilmek için çalışmalarına 7/24 devam ediyor.
Sağlık ihtiyaçlarında vatandaşların yanında olmayı sürdüren İl Sağlık Müdürlüğü; hasta, doğum yapan, yatalak ya da diyaliz hastalarına hizmet veren araçlarının sayısını her geçen gün artırıyor.
HAMBOLAT: BİNLERCE HASTAYA AMBULANS HİZMETİ SAĞLANDI
Hatay İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, doğum yapan, yatalak ve diyaliz hastası binlerce vatandaşa ücretsiz ambulans hizmeti sağladı. Hatay’da hizmet kalitesini yükseltmeyi hedeflediklerini belirten Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, “ ‘Hatay’da her canlı değerlidir’. İnsan sağlığı, insan hayatı da bizim için en değerlidir. Amacımız hemşehrilerimizin sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamaktır” dedi.

En az 10 karakter gerekli