Erten Elektronik
Erten Elektronik
HATAY MEŞ’ALE GAZETESİ’NİN YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

HATAY MEŞ’ALE GAZETESİ’NİN YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

ABONE OL
17 Eylül 2023 14:29
HATAY MEŞ’ALE GAZETESİ’NİN YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Basın Cemiyeti Başkanı ve Hatay Büyükşehir Gazetesi imtiyaz sahibi gazeteci Hikmet Otuzbir, Hatay Meş’ale Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Gazeetci Hikmet Otuzbir yayınladığı mesajında; “Hatay’ımızda medya sektöründe yerel basın olarak 6 yıldır tüm olumsuzluklara rağmen mücadelesini aralıksız olarak sürdüren kardeş gazetemiz Hatay Meş’ale Gazetesi kuruluşunun 6. gurur dolu yılını kutluyor. 6 Şubat depreminde haber merkezi yerle bir olmasına rağmen, tüm zorlu süreçlerden başarıyla çıkmasını bilerek güçlü şekilde ayağa kalkan “Gazi” Hatay Meş’ale Gazetesi’nin, bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da aynı anlayış ile mesleğimizi yüceltmeye devam edeceğine olan inancım tamdır.

Hatay’da 6 yıldır doğruları tarafsız bir üslupla dile getiren, her kesime hitap eden yayıncılık anlayışıyla Hatay’ın sorunlarını çözüm odaklı yayıncılık çerçevesinde dile getiren Hatay Meş’ale Gazetesi’ne, değerli imtiyaz sahibi gazeteci Kazım Çaylı ve tüm gazete personellerini 6 yıldır gösterdikleri üstün mücadele ve basın sektörüne yaptıkları olumlu katkılardan dolayı tebrik ediyor, nice 6 ve 60 yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli