Erten Elektronik
Erten Elektronik
HATAY MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN FİLİSTİN’E ANLAMLI DESTEK

HATAY MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN FİLİSTİN’E ANLAMLI DESTEK

ABONE OL
30 Ekim 2023 08:39
HATAY MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN FİLİSTİN’E ANLAMLI DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İl /İlçe Müftülükleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubeleri İşbirliğiyle Filistinli mazlumlar yararına acil yardım kermesi düzenlendi.

İl Müftüsü Mevlüt Topçu, Antakya TOKİ ResulullahCamii önünde düzenlenen Hayır Çarşısına /Kermese katıldı.

TOPÇU: YÜREKLERİMİZ FİLİSTİN İLE BİRLİKTE ATIYOR

Müftü Topçu konuşmalarında; “Yüreklerimiz Filistin ile birlikte atıyor. Gazze’de, Katil İsrail’in ve işbirlikçilerinin işgali ve insanlık dışı terörü altında kalan Filistinli kardeşlerimize destek olmak amacıyla Hatay ilimiz ve İlçelerinde hayır çarşısı/kermes etkinliği düzenledik. Buradan elde edilecek geliri zor günler geçiren kardeşlerimize göndereceğiz inşallah. Bizler hem insan hem de bir müslüman olarak bu zor günlerde birbirimize destek olmalıyız. Yaşadığımız büyük deprem felaketi sonrası kendileri ihtiyaçlı iken fedakarlık gösteren desteklerini esirgemeyen tüm Hataylı kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bu yapılan fedakarlık dinimize göre cömertliğin de üstünde bi İSAR makamıdır. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Rabbim Filistin’de hayatlarını kaybeden kardeşlerimize ve tüm şehitlerimize rahmet eylesin” dedi.

Kermese İl Müftüsü Mevlüt Topçu ile birlikte İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce, Antakya İlçe Müftüsü Hacı Kahraman, Vaizler, Gençlik Koordinatörleri, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, TDV Gönüllüleri ile öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hatay İl-ilçe Gençlik koordinatörlükleri organizesinde gerçekleşen bu hayır kermeslerine katkısı olan bütün Personele ve Vakıf Gönüllülerine teşekkür edildi.

En az 10 karakter gerekli