HATAY SAADET’TEN AK PARTİ İL BAŞKANI YEŞİLDAL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

HATAY SAADET’TEN AK PARTİ İL BAŞKANI YEŞİLDAL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ABONE OL
15 Mart 2021 16:07
HATAY SAADET’TEN AK PARTİ İL BAŞKANI YEŞİLDAL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, beraberinde İl Başkanı Mustafa Eğe, Antakya İlçe Başkanı Fahri Serdar Özal, Defne İlçe Başkanı Mehmet Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile göreve seçilen AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan; Sayın Yeşildal ile çok eskiden, beraber il başkanlığı yaptığımız dönemden beri dostluğumuz var. Kendisi geçmiş dönemlerde Milletvekili olarak ilimizde hizmetleri olan şahsiyettir. Umuyoruz ki bu hizmetleri il başkanlığı döneminde gösterecektir. Sayın, Yeşildal’a ve yönetimine yeni dönemdeki görevlerinde başarılar diliyoruz.
Ülkemiz, zor dönemlerden geçiyor. Bu dönemlerde siyasi partilerin STK ve kanaat önderlerin birlik beraberlik içerisinde olması, kararlı duruş sergilemesi, toplumu doğru yöne yönlendirmeleri son derece önemlidir” dedi.
YEŞİLDAL: SAFLARI SIKLAŞTIRARAK ÜLKEMİZE FAYDALI ADIMLAR ATACAĞIMIZA İNANIYORUM
Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “şeref verdiniz bu nezaketli yaklaşımlarınıza daha önce de tanıklık ettik.
Sayın Çalışkan ile tanışıklığımız memlekete hizmet noktasındaki kader birliğimiz eskiye dayalı.
Pandemi, tüm dünyayı zora sokan, diz çöktüren bir süreç oldu. Hamdolsun bizler Türkiye olarak sağlık alt yapısını güçlendiren bir süreçteyiz. STK ve siyasi parti temsilciler olarak büyük destekler verdiniz. Toplum olarak ciddi bir mücadeleler ortaya koyduk. Pandemi, Türkiye’yi de etkileyerek bazı sıkıntıları yaşamakla beraber bu süreci iyi yönettik.
İnşallah dayanışmamızı daha yukarı taşıyacağız. Partiler üstü bir bakış açısıyla milli meselelerde duruşunuzu biliyoruz. İstişare sürecini arttırarak, safları daha da sıklaştırarak istişare zeminini daha da genişleterek, hem şehrimize hem ülkemize faydalı adımları birlikte atacağımıza inanıyorum“ diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli