Hatay Saadet’ten İYİ Parti İl Başkan Çirkin’e hayırlı olsun ziyareti

Hatay Saadet’ten İYİ Parti İl Başkan Çirkin’e hayırlı olsun ziyareti

ABONE OL
17 Mart 2021 21:51
Hatay Saadet’ten İYİ Parti İl Başkan Çirkin’e hayırlı olsun ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ve beraberlerindeki heyet İYİ Parti Hatay İl Başkanı Adnan Şefik Çirkin’i il başkanlığında ziyaret etti.


Ziyarette açıklamalarda bulunan Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan; “Sayın Şefik Çirkin il başkanlığımız döneminden beri tanışıklığımız muhabbetimiz var. İlimize milletvekili olarak büyük katkıları oldu. Aile olarak da Hatay halkına hizmetleri bilinmekte. Şefik Bey’in şahsında tüm iyi parti yöneticilerine başarılar diliyorum.
Bulunduğumuz süreçte İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılında demokrasiye, özgürlüklere, insan haklarına, karşılılık bir birimizi anlamaya bu bayrağın altına hep birlikte yaşama mecburiyetimiz olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.” Dedi.


ÇALIŞKAN: BU MİLLETİN KARDEŞLİK BAĞINI GÜÇLENDİRMEYE İHTİYACIMIZ VAR
Hayat sadece seçimlerden ibaret değil diyen Çalışkan, “her zaman için birlik beraberlik içerisinde bu milletin kardeşlik bağlarını güçlendirmeye ihtiyacımız var. Milletimizin bütünlüğü ve geleceği açısından bu ziyaretlerin büyük yararı olduğunu düşünüyoruz.
Sayın Genel Başkan Akşener’de Merhum liderimiz Necmettin Erbakan ile aynı kabinede görev yapmış bir bakandı. O günkü çalışmaları izini bugün de görüyoruz. Umarız tekrar millete hizmet etme fırsatı olur.” Diye konuştu.
ÇİRKİN: SAYIN ÇALIŞKAN SİYASETTE KİRLENMEDEN KALAN NADİR İNSANLARDAN
İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin de Saadet Partili arkadaşların bu ziyaretinden şeref duyduklarını dile getirerek, “Sayın Çalışkan ile uzun zamandan beri birlikteliğimiz var. Farklı siyasi partilerde olsak da aynı görüşte siyaset yaptık. O benim siyasette tanıtım çizgisini değiştirmeyen en zarif en nezaketli insanlardan biri. Memleketimize büyük hizmetleri olmuş, bunca yıldır siyasette kirlenmeden kalan çok nadir insanlardan biridir. Bu hakkı da teslim etmek lazım. O bakımdan çokta sever sayarız.
ERBAKAN HOCAMIZ MİLLİ BİR LİDERDİ
Çirkin konuşmasının devamında; “Merhum Necmettin Erbakan hocamız milli bir liderdi. Saadet partisi onun yolunda gidiyor sizler de devam ettiriyorsunuz. Ülkemizin bu zor şartlarında milli görüşün siyasi hareketiyle birliktelikten başka çaresi yok. Kendisine özgün duruşu ile Saadet Partisi ile birlikte olmaktan mutluyuz, onurluyuz, gururluyuz. Gelişinizden büyük onur duyduk. İnşallah bu birliktelik ete kemiğe bürünecektir. Şeref verdiniz her zaman bekleriz inşallah biz de sizi ziyaret edeceğiz” diye konuştu.
Ziyarette Çalışkan’a Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Antakya İlçe Başkanı Fahri Serdar Özal, Defne İlçe Başkanı Mehmet Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Fadıl Koçak, Abdulhadi Bük ve Serkan Uğraş eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli