Hatay Ülkü Ocakları’ndan eğitim semineri

Hatay Ülkü Ocakları’ndan eğitim semineri

ABONE OL
11 Ocak 2023 20:46
Hatay Ülkü Ocakları’ndan eğitim semineri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları İlçe Başkanlıklarında, Ülkü Ocakları Hatay İl Eğitim Birimi öncülüğünde haftalık seminerler gerçekleştirildi.


Bölge illeri arasında en aktif teşkilatlanmayı elinde bulunduran Ülkü Ocakları Hatay teşkilatı, ne faaliyete doyuyor, ne de eğitime. Özellikle Ortaöğretim ve Üniversite teşkilatlarının günlük ve haftalık seminerleri ile hizmet binası öğrenciler ile dolup taşıyor. Gençlerin gelecek nesillere en iyi şekilde yetiştirilmesi adına il genelinde elini taşın altına koyan Başkan Döner ve yöneticiler, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için yoğun mesai yapıyor. Haftada 3 gün yönetim toplantısı yapan Hatay Ülkü Ocakları, sürekli yönetim ile istişareler yaparak öğrencilerin seminer programlarını omuz omuza hazırlıyor.


DÖNER: BU DÖNEM EĞİTİM ÖĞRETİM ÇOK FARKLI OLACAK
“Bu dönem, bu eğitim öğretim yılı çok farklı olacak” diyerek yolunda emin adımlar ile yürüyen Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Alihan Döner, “Allah’ımıza hamd olsun ki Ülkücü gençlik güçlü bir teşkilatlanma ile okullarımızdan yetişerek geliyor. Kendi öz evladımız gibi ocağımıza gelen gençlerimizi en iyi şartlarda eğitimlerini üstlenip onlara seminerler vermeye devam ediyor. Ortaöğretim ve Üniversite teşkilatlarımızın haftalık ve günlük olağan seminerleri her yıl olduğu gibi bu yılda devam edecektir. Teşkilatlarımız için sıkı bir seminer programı hazırladık. Ocağımıza bu yıl aşırı derecede talep var. Seminer salonlarımız dolup dolup taşmaktadır. Biz kesinlikle bu kalabalıktan şikayetçi değiliz. Hizmet binamız almazsa caddede, caddeler almaz ise açık alanlarda eğitimlerimize devam edeceğiz. Kararlıyız. Alparslan Türkeş’in yetiştirdiği nesiller gümbür gümbür gelmektedir. Seminerlerimiz tüm öğrenci kardeşlerimizi davet ederiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli