Hatay’a hizmet toplantısı düzenlendi

Hatay’a hizmet toplantısı düzenlendi

ABONE OL
4 Temmuz 2021 12:44
Hatay’a hizmet toplantısı düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı ilçe belediye başkanları, HBB’li yetkililer ile bir araya gelerek ilçelerde yapılacak olan yolların istişaresini gerçekleştirdiler. HBB Meclisi’nde alınan karar gereği, ilçe genelinde yapılacak olan yol çalışmalarında öncelikli olan yolların ele alındığı toplantıya Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çüter, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve Kırıkhan Belediye Başkan Ayhan Yavuz katıldı.

Toplantıda HBB’yi temsilen ise HBB Genel Sekreteri Nihat Tazeaslan ve Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya Hamidioğulları yer aldı. Toplantıda öncelikli olarak yapılacak yolların yanı sıra HATSU’nun çalışmaları da değerlendirildi. Sorunların çözümü yolunda mutabakata varılan ilk toplantının son derece olumlu geçtiği bildirildi.

YILMAZ: SEVDAMIZ HATAY DEDİK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, toplantıyla iligli yaptığı açıklamada, “Sevdamız Hatay diyerek şehrimizi güzelleştirmek amacıyla Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarımız, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, Fen İşleri Daire Başkanı ile bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerimizde yapılacak yollar hakkında istişare toplantısı düzenledik” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli